druga strana medalje

Baby Lasagna iskreno o svom strelovitom putu do slave: "Svjetska postignuća ne donose sreću, sve je privremeno i potrošno…"

Baby Lasagna Baby Lasagna Goran Sebelic/Cropix 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Baby Lasagna Baby Lasagna Baby Lasagna i američka veleposlanica - 2 Baby Lasagna Baby Lasagna i Tonči Huljić Baby Lasagna - 1 Baby Lasagna - 3 Baby Lasagna - 4 Baby Lasagna - 2 Baby Lasagna s novom tetovažom - 3 +19 Baby Lasagna s novom tetovažom - 4 Galerija

Marko Purišić na društvenim se mrežama osvrnuo na razdoblje otkako je postao Baby Lasagna.

Otkako je postao Baby Lasagna, Marko Purišić doživio je strelovit uspon na domaćoj, ali i inozemnoj glazbenoj sceni.

Pobijedio je na Dori, bio je drugi na Eurosongu, a njegova pjesma "Rim Tim Tagi Dim" osvojila je i svjetske glazbene ljestvice. Uskoro kreće i na turneju Europom, a sada se na društvenim mrežama osvrnuo na svoj put do slave.

"Prošlo je godinu i dva mjeseca otkako sam započeo s projektom Baby Lasagna. Ne trebam ni govoriti da je to bila poprilično kaotična, uzbudljiva i predivna godina, u kojoj se moj svijet preokrenuo naglavačke. Upoznao sam puno dobrih ljudi, ali i puno ne tako dobrih ljudi - ako mogu biti potpuno iskren s vama. Stekao sam neke dobre prijatelje, ali sam također vidio i drugu stranu sjajne medalje. Naučio sam da svjetska postignuća ne donose sreću - sve je to samo uzbuđenje, ali ne i sreća. Sve je privremeno i potrošno. Najviše me ispunjava prilika da se profesionalno bavim glazbom, a još i više od toga stvaranje glazbe koja vas usrećuje. Stvaranje glazbe s kojom se možete poistovjetiti i preko koje se možete međusobno povezati. Hvala vam što ste dosad bili dio ovoga, ali nastavljamo ovu priču jer imam još toga reći", napisao je Marko na Instagramu uz video u kojem je istaknuo sve važne događaje otkako je postao Baby Lasagna.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Baby Lasagna (@the_baby_lasagna_)

Prije toga je na društvenim mrežama osvanula i njegova fotografija iz teretane, uz opis: "Baby se sprema za turneju", koju možete pogledati u našoj galeriji.

Marko će na europskoj turneji u razdoblju od šest mjeseci održati 21 nastup u čak 16 država.

Pogledaji ovo Baby Lasagna Celebrity Baby Lasagna posjetio je kliniku kojoj je donirao novac od Vlade, ovom gestom još je jednom pokazao svoju veličinu

Pogledaji ovo Baby Lasagna i američka veleposlanica - 3 Celebrity Baby Lasagni pripalo je još jedno važno odličje, uspomenu mu je uručila američka ambasadorica u Zagrebu!

Pogledaji ovo Baby Lasagna i Tonči Huljić Celebrity Tonči Huljić oglasio se o otkazanoj suradnji s Baby Lasagnom: "Okolnosti su se promijenile"

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Cvjetković, Antea Kodžoman, Snježana Schilniger Antea Kodžoman, Maja Cvjetković Maja Cvjetković, Antea Kodžoman Maja Cvjetković +25 Maja Cvjetković, Antea Kodžoman, Snježana Schilniger, Franz Schilniger Celebrity Naša bivša misica usred glasina o razvodu provodila se u Splitu u dobro poznatom društvu!

1/36 >> Pogledaji ovu galeriju Bianca Censori Bianca Censori Bianca Censori Bianca Censori +31 Bianca Censori Celebrity Bujne grudi gotovo je potpuno izložila pogledima, svi su samo čekali kada će skliznuti trakice kojima ih je jedva pokrila

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene