Wow!

Baby Lasagna priredio ludnicu u Amsterdamu, dočekan je kao svjetska zvijezda: "Nemaš pojma koliko smo ponosni na tebe!"

Baby Lasagna Baby Lasagna Baby Lasagna/Instagram 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Baby Lasagna Baby Lasagna Baby Lasagna Baby Lasagna - 3 Baby Lasagna Baby Lasagna Baby Lasagna In Magazin: Baby Lasagna - 2 Baby Lasagna u Madridu Baby Lasagna u Madridu +19 Baby Lasagna Galerija

Baby Lasagna nastupio je sa svojom pjesmom "Rim Tim Tagi Dim" u Amsterdamu gdje je odradio nastup za pamćenje.

Naš ovogodišnji predstavnik na Eurosongu, Marko Purišić iliti Baby Lasagna nastupio je pred brojnom publikom u Amsterdamu gdje je dočekan kao prava svjetska zvijezda, a publici je priredio nastup za pamćenje.

Baby Lasagna otpjevao je svoju pjesmu "Rim Tim Tagi Dim", a obožavatelji su ga dočekali s glasnim ovacijama i pozdravima, pa su zapjevali i zaplesali s njim.

Pogledaji ovo Ples Rim Tim Tagi Dim u Zagrebu - 9 Zanimljivosti Pogledajte spektakularne prizore sa snimanja plesa "Rim Tim Tagi Dim" u hrvatskim gradovima, svi vole Baby Lasagnu!

"Ovo je bilo ludo", napisao je uz video koji je podijelio na Instagramu.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Baby Lasagna (@the_baby_lasagna_)

Snimka nastupa objavljena je i na profilu wiwibloggs, gdje su se zaredali komentari podrške.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli wiwibloggs (@wiwibloggs)

"Baby Lasagna je najbolji", "Spreman sam za Hrvatsku 2025.", "Definitivno zaslužuje pobjedu, on i nitko drugi. Ne moram ni spominjati koliko je divna osoba", "Svaki nastup mu je sve bolji i bolji", "Nemaš pojma koliko smo ponosni na tebe. Ne samo zbog fenomenalne pjesme, već što nas predstavlja jedna tako predivna duša i osoba. Budi i ostani ono što jesi", "Treba li Marko uopće pjevati? Pa publika cijelo vrijeme pjeva. Bravo", samo su neki od komentara.

Pogledaji ovo Baby Lasagna Celebrity Emotivni Baby Lasagna oglasio se nakon što je cijela Hrvatska plesala zbog njega, a onda otkrio i zabrinjavajuću stvar: "Plakao sam kao kišna godina"

Baby Lasagna se javio i svojim pratiteljima na Instagramu nakon što se na trgovima naših gradova plesalo na njegovu pjesmu "Rim Tim Tagi Dim" i priznao koliko ga je to dirnulo.

"Bok ljudi, evo me u Amsterdamu, upravo smo odradili četrdesetak intervjua, a ja sam odlučio ponovno snimiti ovaj video. Prvi kad sam snimao prije par sati, sam plakao kao kišna godina, al nisam to mogao staviti na Instagram, na društvene mreže. Htio sam samo uzeti trenutak i reći koliko mi je ovo događanje u Zagrebu, Zadru, Osijeku, Splitu i Umagu promijenilo totalno percepciju ovoga što se događa. Sada vidim koliko je vas tamo, koliko vas mene podržava i sada ovo više ne radim za sebe, ovo sada radim za vas i za sve moje bližnje. Nevjerojatno, reći hvala je premalo i ja sam u apsolutnom šoku. Nikad nisam mislio da će doći do ovoga i hvala vam do neba, još ne mogu naći riječi, ali hvala", poručio je Baby Lasagna u videu koji je objavio u priči na Instagramu.

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Renata Končić Minea - 8 Renata Končić Minea - 7 Renata Končić Minea - 9 Renata Končić Minea - 6 +26 Renata Končić Minea - 3 Celebrity Minea u haljini kao s crvenog tepiha najavila novu emisiju hit-showa, ali čini se da ovaj put neće biti samo smijeha: "Suza je sama krenula"

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Ivan i Josipa Perišić Proslava rođendan sina Ivana Perišića Proslava rođendan sina Ivana Perišića Ivan i Josipa Perišić +25 Ivan i Josipa Perišić - 7 Zanimljivosti Ivan Perišić podijelio dio atmosfere obiteljskog slavlja, sve je bilo ispunjeno preslatkim detaljima!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene