Ni slavni joj ne odolijevaju!

Zbog badića s najmanjim mogućim trokutićima gledala ju je cijela plaža, a tek kad se okrenula servirala je prizor za pamćenje!

Arabella Chi Arabella Chi Profimedia 1/16 >> Pogledaji ovu galeriju Arabella Chi - 1 Arabella Chi - 2 Arabella Chi - 3 Arabella Chi - 3 Arabella Chi - 1 Arabella Chi - 2 Arabella Chi - 4 Arabella Chi - 5 Arabella Chi - 6 Arabella Chi - 7 +5 Arabella Chi - 8 Galerija

Arabella Chi u minijaturnom je bikiniju pokazala obline na plaži u Saint Tropezu, gdje je snimila modni editorijal nakon što je ljeto provela sa zvijezdama s A-liste.

Britanska manekenka i zvijezda reality showa Love Island Arabella Chi provela je ljeto partijajući i zabavljajući se s holivudskim miljenikom Leonardom DiCaprijem i njegovim slavnim prijateljima na njegovoj jahti na Ibizi, a sada je došlo vrijeme da se vrati na posao.

32-godišnja Arabella viđena je kako snima novi editorijal na plaži u Saint-Tropezu, a njezina pojava u minijaturnom bikiniju ukrala je svu pozornost. Gornji dio badića jedva joj je prekrio grudi, a iskombinirala ga je s tangicama kojima je naglasila bujnu pozadinu.

Fotografije s plaže pogledajte OVDJE

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli ARABELLA CHI (@arabellachi)

Plavokosa ljepotica nedavno je privukla dodatnu pozornost zbog druženja s Leonardom i njegovim prijateljima. Navodno ga je upoznala preko zajedničkog prijatelja Richieja Akive, koji je osvojio njezino srce.

Richie je u svijetu slavnih poznat kao kralj noćnih klubova, na njujorškoj je klupskoj sceni prisutan od svojih tinejdžerskih godina, a svoj legendarni noćni klub 10ak otvorio je 2007. godine. Nije poznato koliko se dugo Arabella viđa s Richiejem niti gdje su se prvi put upoznali, ali je njima blizak izvor za The Sun izjavio da uživaju u ljetnoj vezi i da se Arabella zabavlja kao nikad prije u životu.

"Arabella uživa u ljetnoj romansi s Richiejem i zbližili su se posljednjih tjedana. Ona sada živi na Ibizi pa je pozvana na njihovu jahtu kad su Leo i njegovi prijatelji došli u grad. To je drukčiji svijet od onoga u Love Islandu, ali Arabella je potpuno opuštena sa svima", izjavio je izvor.

Opuštene su i njezine fotografije koje dijeli s milijun obožavatelja na svom profilu na Instagramu, koji vrvi njezinim izdanjima u bikinijima kojima svima oduzima dah, a koja su joj očito najdraža.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Lana Jurčević i Filip Kratofil Lana Jurčević - 3 Lana Jurčević - 2 Lana Jurčević - 3 +25 Lana Jurčević i Filip Kratofil - 1 Celebrity Trudna Lana Jurčević iz bolnice se oglasila o teškom razdoblju kroz koje prolazi: "Doktor mi je rekao da je ovo početak kraja..."

1/28 >> Pogledaji ovu galeriju Petra Kraljev Petra Kraljev - 3 Petra Kraljev otkriva što možemo očekivati u novoj sezoni Kumova - 3 Petra Kraljev +23 Petra Kraljev Celebrity Zgodna zvijezda Kumova pokazala adute na predstavljanju nove sezone hit-serije, pogledajte u kakvoj se haljinici pojavila!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene