''KAD ZBROJIŠ SVE...''

Poslušajte hit-duet koji nas je vratio u neka druga vremena: ''Bio si u društvu pjevača, to te nije pokolebalo!''

1/22 >> Pogledaji ovu galeriju Antonija Šola i Luciano Plazibat kao Vesna Zmijanac i Dino Merlin - 6 Antonija Šola i Luciano Plazibat kao Vesna Zmijanac i Dino Merlin - 5 Antonija Šola i Luciano Plazibat kao Vesna Zmijanac i Dino Merlin - 4 Antonija Šola i Luciano Plazibat kao Vesna Zmijanac i Dino Merlin - 3 Antonija Šola i Luciano Plazibat kao Vesna Zmijanac i Dino Merlin - 2 Antonija Šola i Luciano Plazibat kao Vesna Zmijanac i Dino Merlin - 1 Antonija Šola i Luciano Plazibat kao Vesna Zmijanac i Dino Merlin - 1 Antonija Šola i Luciano Plazibat kao Vesna Zmijanac i Dino Merlin - 2 Antonija Šola i Luciano Plazibat kao Vesna Zmijanac i Dino Merlin - 3 Antonija Šola i Luciano Plazibat kao Vesna Zmijanac i Dino Merlin - 4 +11 Antonija Šola i Luciano Plazibat kao Vesna Zmijanac i Dino Merlin - 5 Galerija

Luciano Plazibat i Antonija Šola za svoj finalni duet odabrali su Dina Merlina i Vesnu Zmijanac, evo kako je to izgledalo.

U finalnoj emisiji ''Tvoje lice zvuči poznato'' prvi zajednički nastup odradili su Luciano Plazibat i Antonija Šola, a za svoj duet odabrali su Dina Merlina i Vesnu Zmijanac.

''Ovo će bit veselo'', najavili su kratko svoj nastup.

Antonija se pretvorila u Dina dok je Luciano bio Vesna.

Pogledaji ovo Razgovor s Antonijom Šolom - 5 inMagazin Antonija Šola napisala je neke od najvećih hitova Toše Proeskog, a evo što kaže kakav je omiljeni pjevač bio privatno!

''Bili ste izuzetno zabavni! Nasmijali ste nas, bilo je lijepih, komičnih trenutaka, ali važno je da se mi dobro zabavljamo gledajući vas i da se vi isto zabavljate u tim transformacijama'', kazala je Minea.

''Obožavam tvoj osmijeh, humor, pozitivu i obožavam to što si ti! Bio si u društvu pjevača, to te nije pokolebalo, ti si s druge strane bio savršen u plesu, ali kad zbrojiš sve u jedno, ti si naša duša naš osmijeh i hvala ti'', nahvalila ga je Minea.

''Ja sam toliko sretna da si bila među ovom ekipom i imaš vrhunsku karijeru, sve možeš, sve si pokazala. Ljudi su vidjeli tvoju drugu stranu i dobro ti je legla, vi ste svi dali najbolje od sebe i na tome vam hvala'', rekla je pak Antoniji.

''Želim vam se zahvaliti, Antonija i dalje ostani divna i topla duša koja piše prekrasne pjesme, tebi Luciano puno sreće i da ostaneš i dalje ovako radostan i sretan i ne mijenjaj se'', rekao je Mario Roth.

''Mislim da je ovo dobar duet, ona je tebi bila sigurno odličan mentor, zaista ste nas vratili u neka vremena kad je podrška kolega bila bitna. Tad je podršku Merlinu dala Vesna i evo gdje je danas'', rekao je Enis Bešlagić.

''Ja vam se samo zahvaljujem, nemam vam šta novo reći, ja sam sretniji od Minee'', završio je Goran Navojec.

Na kraju se uključio i Luciano koji je zahvalio Antoniji na suradnji.

''Ja Antoniju pratim od malih nogu i velika mi je čast dijelit s njom pozornicu, da je netko rekao malom Luci da će pjevat sa Šolom ne bi vjerovao'', rekao je.

''Hvala Luci, puno mi to znači, ali ja samo želim pozdraviti svoju obitelj koju nisu danas ovdje, ali i zaručnika Marija'', rekla je Antonija.

  1/25 >> Pogledaji ovu galeriju Antonia Dora Pleško kao Loreen - 5 Antonia Dora Pleško kao Loreen - 4 Antonia Dora Pleško kao Loreen - 2 Antonia Dora Pleško kao Loreen - 1 +20 Antonia Dora Pleško kao Loreen - 3 Celebrity Pobjednica Eurosonga na bini našeg hit-showa: ''Ti si večeras dokazala koliko si velika!''

1/29 >> Pogledaji ovu galeriju Alen Bičević kao Hanka Paldum - 2 Alen Bičević kao Hanka Paldum - 5 Alen Bičević kao Hanka Paldum - 4 Alen Bičević kao Hanka Paldum - 1 +24 Alen Bičević kao Hanka Paldum - 3 Celebrity Pa je li ovo stvarno istina? Pogledajte kako je Alen zakucao s Hankom Paldum: ''Ovo nije bila imitacija!''

1/36 >> Pogledaji ovu galeriju Renata Končić Minea, TLZP Renata Končić Minea, TLZP Renata Končić Minea, TLZP - 5 Renata Končić Minea, TLZP - 6 +31 Renata Končić Minea, TLZP - 7 Celebrity Minea se od hit-showa oprašta ljepša nego ikad dosad, ova haljina zaslužila je mjesto u spektakularnom finalu!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene