javio joj se i frano ridjan

Naša bivša manekenka podijelila potresne prizore s hrvatskog otočića: "Svaki put me boli srce kad dođem i vidim što je učinjeno"

Anita Dujić Anita Dujić Instagram 1/27 >> Pogledaji ovu galeriju Anita Dujić Anita Dujić Anita Dujić Anita Dujić Anita Dujić Anita Dujić Anita Dujić Anita Dujić Anita Dujić Anita Dujić +16 In Magazin: Anita Dujić - 3 Galerija

Anita Dujić Broadfoot podijelila je snimke požara na Čiovu pa se osvrnula i na promjene koje su se zadnjih godina dogodile na otočiću pored Trogira.

Poduzetnica i bivša manekenka Anita Dujić Broadfoot objavila je fotografije i snimke požara na Čiovu, gdje trenutno ljetuje.

"Dok šumski požari bjesne jugom Europe, donoseći ljudske i prirodne gubitke, Svjetska organizacija za zaštitu prirode upozorava kako će se Mediteran svake godine suočavati s istim katastrofama ako se ne poboljšaju mjere za sprječavanje požara. Svake godine Mediteran pogađa više od 50 tisuća požara koji spale i do 800 tisuća hektara šume. 95 posto tih požara je ljudska krivica, namjerna ili slučajna. S druge strane, studije su pokazale da samo 1 posto krivaca bude osuđeno", napisala je Anita uz potresne fotografije.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli ANITA (@anita__dujic)

U komentarima joj se javio Frano Ridjan, koji je podijelio svoje uspomene s Čiova.

"Kada sam ja bio mali i živio kod starog groblja, Čiovo je bio predivan otok koji je nagrđivalo jedino brodogradilište smješteno na ljepšem rtu od Bola. Sad je taj otok devastiran urbicidom neviđenog razmjera, a požar će omogućiti daljnju izgradnju i super zaradu u 3 ljetna mjeseca. Kazne su male jer krivac radi za nečiji interes. Loše će to završiti, pogotovo za našu djecu", napisao je Frano, na što mu je Anita odgovorila:

"Takva su i moja sjećanja, ali bojim se da je već sad loše, jako loše... upropastili su prekrasan otok zbog love i profita, budale koje gledaju samo kratkoročno. Da mi nisu roditelji tu, ne bih nikad ljetovala na Čiovu, jer svaki put me boli srce kad dođem i vidim sto je učinjeno."

S Franom i Anitom složili su se i mnogi drugi.

Inače, Anita je majka dviju djevojčica koje je dobila sa Škotom Duncanom Broadfootom, s kojim je u braku od 2020. Njihova druga kći Elly Sky došla je na svijet u travnju ove godine, a par ima i četverogodišnju Lili.

1/29 >> Pogledaji ovu galeriju Ana Rucner Ana Rucner Vlado Kalember, Ana Rucner Ana Rucner i Vlado Kalember (Foto: Instagram) +24 In Magazin: Ana Rucner - 7 Celebrity Ana Rucner objavila rijetku fotografiju sa 17-godišnjim sinom koji je kopija svoga oca Vlade Kalembera!

1/36 >> Pogledaji ovu galeriju Ispraćaj Olivera Dragojevića u Splitu - 1 Ispraćaj Olivera Dragojevića u Splitu - 2 Ispraćaj Olivera Dragojevića u Splitu - 3 Ispraćaj Olivera Dragojevića u Splitu - 4 +31 Ispraćaj Olivera Dragojevića u Splitu - 5 Zanimljivosti Ovi prizori iz Splita izazivaju trnce i nakon pet godina, tada su obišli i cijeli svijet, a sve zbog samo jednog čovjeka!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene