Sve su češće zajedno

Angelina Jolie godinama je bila sama, no počelo se šuškati da se ta situacija promijenila zbog ovog muškarca!

Angelina Jolie - 7 Angelina Jolie - 7 Profimedia 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Angelina Jolie - 6 Angelina Jolie - 4 Angelina Jolie - 3 Angelina Jolie - 2 Angelina Jolie - 1 Angelina Jolie - 5 Angelina Jolie - 6 Angelina Jolie - 5 Angelina Jolie - 4 Angelina Jolie - 2 +19 Angelina Jolie - 1 Galerija

Nakon godina samoće, glumica Angelina Jolie uhvaćena je u društvu novog muškarca u jednom luksuznom restoranu.

Glumica Angelina Jolie godinama je uživala u samačkom životu, no čini se da je spremna za novo poglavlje i početak ljubavne priče baš kao i njezin bivši suprug Brad Pitt.

Naime, slavnu ljepoticu u posljednje vrijeme sve češće imamo prilike vidjeti u društvu repera Akale.

Kingsley James McLean Daley prema svemu sudeći osvojio je Jolie, koja je s njime i nedavno viđena u Milanu gdje je provela ugodnu večer u luksuznom restoranu.

Nakon što su završili s jelom, par se zajedno uputio u hotel, čime su samo potvrdili glasine o ljubavnoj vezi, koje su započele u svibnju kada su otputovali na romantično putovanje na Jamajku.

Akala je inače popularni britanski pjevač i dobitnik prestižnih nagrada BATA i MOBO, a ostvario je karijeru i kao pisac.

Ako je vjerovati glasinama, bila bi ovo prva ozbiljnija veza za Jolie koja je sama od razvoda Bradom Pittom 2016. godine.

S njime je bila u vezi od 2002., a odluka o raskidu uslijedila je samo dvije godine nakon romantičnog vjenčanja u Francuskoj.

1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Davor Bernardić s djevojkom - 2 Davor Bernardić s djevojkom - 1 Davor Bernardić s djevojkom - 3 Davor Bernardić s djevojkom - 4 +6 Davor Bernardić s djevojkom - 5 Celebrity Davor Bernardić viđen je u društvu svoje partnerice s kojom se navodno i zaručio, nikad ih još nismo vidjeli zajedno!

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Sandra Perković - 2 Sandra Perković Sandra Perković - 1 Sandra Perković +26 Sandra Perković - 2 Celebrity Procurile su prve fotografije Sandre Perković s vjenčanja, raskošna haljina koju je odjenula sve će iznenaditi!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene