Urnebesno!

Falilo je kave i sna: Ana i Mario u izdanju u kakvom ih niste imali priliku vidjeti, nasmijat će vas do suza!

Ana Vučak Veljača i Mario Ožbolt (FOTO: Anamaria Batur/Dnevnik.hr) Ana Vučak Veljača i Mario Ožbolt (FOTO: Anamaria Batur/Dnevnik.hr) 1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Ana Vučak Veljača i Mario Ožbolt (FOTO: Anamaria Batur/Dnevnik.hr) Ana Vučak Veljača i Mario Ožbolt (FOTO: Anamaria Batur/Dnevnik.hr) Ana Vučak Veljača i Mario Ožbolt (FOTO: Anamaria Batur/Dnevnik.hr) Ana Vučak Veljača i Mario Ožbolt (FOTO: Anamaria Batur/Dnevnik.hr) Ana Vučak Veljača i Mario Ožbolt (FOTO: Anamaria Batur/Dnevnik.hr) Ana Vučak Veljača i Mario Ožbolt (FOTO: Anamaria Batur/Dnevnik.hr) Ples sa zvijezdama, Ana Vučak Veljača i Mario Ožbolt (Foto: Nova TV) Ples sa zvijezdama, Ana Vučak Veljača i Mario Ožbolt (Foto: Nova TV) +0 Ples sa zvijezdama, Ana Vučak Veljača i Mario Ožbolt (Foto: Nova TV) Galerija

Eliminacijski izazov u drugoj epizodi "Plesa sa zvijezdama" prošlu nedjelju rezultirao je ispadanjem Ane Vučak Veljače i Marija Ožbolta.

Prošlu nedjelju napustio nas je prvi par u plesnom spektaklu Nove TV "Ples sa zvijezdama".

Pogledaj i ovo Ples sa zvijezdama, Ana Vučak Veljača i Mario Ožbolt (Foto: Nova TV) Netko je morao ispasti Prva natjecateljica koja je napustila show ''Ples sa zvijezdama'' komentirala nam je odluku žirija

U plesnom smo dvoboju prema glasovima gledatelja gledali Marka Grubnića i Elu Vuković te Anu Vučak Veljaču i Marija Ožbolta. Eliminacijski izazov rezultirao je ispadanjem Ane Vučak Veljače i Marija Ožbolta.

"Nismo očekivali ovo večeras. Veselili smo se plesovima koje smo htjeli plesati u sljedećim emisijama. Hvala našim navijačima koji su nas pratili i glasali za nas. Puno sreće drugim parovima u showu", izjavili su Ana i Mario odmah nakon ispadanja. 

Podsjetimo, cha-cha-cha Ana i Mario izveli su na veliki hit Jelene Rozge "Dobitna kombinacija", a neodoljivi plesni par ugostili smo i u našem studiju kako bismo saznali još neke odgovore o sudjelovanju u popularnom showu, no ovaj put glavna zvijezda bio je Mario, koji, kako nam je rekao, prije intervjua nije popio kavu, što je na njemu ostavilo itekakvog traga, pa nas je dobro nasmijao. 

 

Tako je profesionalni plesač imao puno problema s izgovaranjem najavne rečenice, ali je imao i puno izgovora zašto mu to ne polazi za rukom. "Nisam se naspavao", "Ne radi mi mozak", "Ja sam skroz blokiran, trebam nešto slatko", bili su samo od neki od njih, dok je cijela ekipa umirala od smijeha.

Njegovu zabavnu igru riječima poslušajte u videu u našoj galeriji, a što su nam rekli o svom sudjelovanju u showu ''Ples sa zvijezdama'', imat ćete priliku vidjeti u sljedećem videu. 

Više novosti o showu, osim na službenoj stranici showa ''Ples sa zvijezdama'', pratite i na društvenim mrežama Facebook, Instagram, YouTube.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene