"došla je u prave ruke"

Ova srpska folk-diva vlasnica je najskuplje pjesme na estradi: Evo koliko ju je platila, a itekako se isplatilo!

Ana Nikolić Ana Nikolić Ana Nikolić/Instagram 1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Ana Nikolić - 4 Ana Nikolić - 2 Ana Nikolić Ana Nikolić Ana Nikolić - 1 Ana Nikolić Ana Nikolić Ana Nikolić Ana Nikolić Ana Nikolić - 2 +20 Ana Nikolić - 2 Galerija

Ana Nikolić izdvojila je 30.000 eura za pjesmu "Romale, romali" koja joj je na kraju bila ulazna karta u estradni svijet.

Već je poznato da mnogi pjevači ulažu velike svote nova za svoje pjesme, ali u toj kategoriji ipak se izdvaja srpska pjevačica Ana Nikolić.

Naime, Ana je za samo jednu pjesmu izdvojila 30.000 eura, a u pitanju je hit "Romale Romali".

Spomenutu pjesmu kupila je od Kikija Lesendrića, inače frontmena grupe Piloti, te se s njom predstavljala i na Beoviziji 2006. godine. 

Mislite li da je skupo izdvojiti za jednu pjesmu 30.000 eura?

  • Da
  • Ne

Ukupno glasova:

Pogledaji ovo Ana Nikolić Zanimljivosti Ana Nikolić progovorila o odnosu s bivšim suprugom i reperom Rastom: "Sve sam mu slupala, nisam imala milosti"

Kiki je jednom prilikom otkrio i da je bio ljut na Anu.

"Bio sam bezobrazan i taj bezobrazluk je naplaćen, a s druge strane, trebao sam raditi cijeli album pa se vratio Mili. Bio sam ljut i odvalio sam cijenu koja je bila opravdana. Bilo je jako skupo raditi produkciju u to vrijeme, Marina je bila također skupa, kao i Ljilja Jorgovanović, pesma je svakako opravdala cijenu i njoj je donijela novac", rekao je Kiki svojevremeno za Blic.

Pogledaji ovo Ana Nikolić - 3 Celebrity Srpska folk-diva poslije ozbiljnih životnih problema pojavila se u javnosti i pokazala da je okrenula novu stranicu

Lesandrić je otkrio i koliko je pjevačica zaradila s pjesmom "Romale, Romali". 

"Pesma "Romale, romali" donijela mi je 30.000 eura, a mislim da je u tom trenutku otišla u prave ruke. To nije velika suma ako se uzme u obzir da je Ana Nikolić s njom zaradila 300.000 eura", rekao je Kiki jednom prilikom.

Podsjećamo, svoju karijeru Ana je započela sa samo 22 godine, a prvi put zapjevala je na beogradskim splavovima. Dosad je snimila šest studijskih albuma, koji su dosegli veliku popularnost. 2004. godine sudjelovala je na Beoviziji, gdje je dobila nagradu za otkriće godine, a 2006. godine nastupila je upravo s pjesmom "Romale romali", koja se smatra njezinom ulaznom kartom u svijet glazbe.

Pogledaji ovo Romana Nikolić - 5 Celebrity Svi govore o haljini dubljeg dekoltea koju je naša zastupnica odabrala za pojavljivanje u Saboru

Međutim, pjevačica se nakon teških životnih situacija okrenula raznim ovisnostima, što je i sama potvrdila nekoliko puta za regionalne medije. Zbog problema s alkoholom Ana je neko vrijeme pauzirala s nastupima i izbacivanjem novih pjesama te se u potpunosti povukla iz javnosti.

Pjevačica je bila je u braku s reperom Rastom od 2016. do 2018. godine, a 2017. postali su roditelji kćeri Tare.

1/35 >> Pogledaji ovu galeriju Marco Cuccurin Marco Cuccurin - 2 Marco Cuccurin - 13 Marco Cuccurin - 11 +30 Marco Cuccurin - 10 Celebrity Omiljeni domaći influencer u suknji i otkrivena trbuha nastavlja prkositi stereotipima: "Važno je bit drukčiji od drugih!"

1/28 >> Pogledaji ovu galeriju Kristijan Ugrina i supruga Tamara, 2010. godina Kristijan Ugrina i supruga Tamara, 2010. godina Kristijan Ugrina i supruga Tamara, 2010. godina Kristijan Ugrina i supruga Tamara, 2010. godina +23 Kristijan Ugrina i Tamara Punda - 1 Nekad i sad Skladan brak našeg glumca nisu narušili ni teški financijski problemi u kojima se zatekao zbog kolegice, sad je sve to iza njih

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene