Baš lijepo!

Ana Ivanović i Bastian Schweinsteiger obznanili sretnu vijest, njihov početak bio je skandalozan, a sad su sretniji kao nikad prije!

Ana Ivanović i Bastian Schweinsteiger Ana Ivanović i Bastian Schweinsteiger Ana Ivanović/Instagram 1/15 >> Pogledaji ovu galeriju Ana Ivanović i Bastian Schweinsteiger Ana Ivanović - 2 Bastian Schweinsteiger i Ana Ivanović - 6 Bastian Schweinsteiger i Ana Ivanović - 5 Bastian Schweinsteiger i Ana Ivanović - 4 Bastian Schweinsteiger i Ana Ivanović - 3 Bastian Schweinsteiger i Ana Ivanović - 1 Ana Ivanović Ana Ivanović Ana Ivanović +4 Ana Ivanović Galerija

Ana Ivanović i Bastian Schweinsteiger čekaju treće dijete, što je ona sama potvrdila na društvenim mrežama.

Srpska tenisačica Ana Ivanović pohvalila se sretnom viješću i putem društvenih mreža objavila da ona i njezin suprug Bastian Schweinsteiger čekaju treće dijete.

Pogledaj i ovo showbuzz nikad sretniji par Njihova ljubav je počela skandalozno i nju su secirali u detalje, ali sve su to skupa prebrodili i osvojili naklonost mnogih

35-godišnja Ana je na svom profilu na Instagramu objavila njihovu zajedničku fotografiju, a pokazala je već i trudnički trbuh.

"Sada ćemo Bastian i ja i službeno biti nadbrojčani", napisala je uz preslatku fotografiju.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Ana Ivanović (@anaivanovic)

"Čestitke", "Čestitam, pa da bude divna djevojčica na mamu", "Bravo za vas", "Čestitam od srca. Ništa ljepše u životu nema", "Čestitam Ana i Basti", "Tako sam sretna zbog vas", "Divno", samo su neke od čestitki i lijepih želj koje su im uputili njezini pratitelji.

Ana i Bastian danas imaju skladan brak na kojem im mnogi zavide i u kojem su dobili sinove Leona i Luku, no njihovi ljubavni počeci nisu bili nimalo laki i ohrabrujući.

Naime, popularni je nogometaš imao djevojku, glumicu i manekenku Saru Brander s kojom je bio sedam godina i živjeli su skupa. Svi su očekivali da će par uskoro okruniti svoju vezu brakom, no onda je procurila vijest da Bastian ljubi Anu.

Šuškalo se da su se Bastian i tenisačica zaljubili 2014. godine nakon što su neko vrijeme bili prijatelji, a sve je navodno počelo nakon što je ona nominirala nogometaša za nekad popularni Ice Bucket Challenge na društvenim mrežama.

"Na početku su Bastian i Ana bili samo dobri prijatelji, a Ana sada ne prestaje govoriti o njemu", izvještavali su njemački mediji koji su secirali Anu u detalje te pisali da je Bastian ostavio djevojku zbog zavodnice s Balkana.

1/14 >> Pogledaji ovu galeriju Claudia Rivier - 2 Claudia Rivier - 1 Claudia Rivier - 3 Claudia Rivier +9 Claudia Rivier Celebrity Bujna Slavonka u zebrasti topić jedva je ugurala svoje raskošne grudi, a nedavno je zbog njih morala stati na kraj nagađanjima!

1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Jasmin Telalović Jasmin Telalović - 1 Jasmin Telalović - 2 Jasmin Telalović - 3 +1 Jasmin Telalović - 4 Celebrity U 47. godini preminuo glumac i zvijezda brojnih domaćih serija, kolege se opraštaju: ''Kakvo tužno jutro''

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene