Ups!

Bujna Slavonka u zebrasti topić jedva je ugurala svoje raskošne grudi, a nedavno je zbog njih morala stati na kraj nagađanjima!

Claudia Rivier - 1 Claudia Rivier - 1 Instagram 1/14 >> Pogledaji ovu galeriju Claudia Rivier - 2 Claudia Rivier - 1 Claudia Rivier - 3 Claudia Rivier Claudia Rivier Claudia Rivier - 1 Claudia Rivier - 2 Claudia Rivier - 3 Claudia Rivier - 5 Claudia Rivier - 2 +3 Claudia Rivier Galerija

Claudia Rivier, Slavonka o kojoj su puno pisali i strani mediji, opet je uzburkala društvene mreže golišavom fotografijom.

Slavonka Claudia River o kojoj su pisali čak i strani mediji, ponovno je zapalila Instagram novom eksplicitnom fotografijom.

Pogledaj i ovo Claudia Rivier - 2 Njoj nije hladno! Raskošni dekolte naše bujne Slavonke pao u zaborav, ali je na domišljat način pokazala atribut kojim se isto baš voli pohvaliti!

Naime, pozirala je u topiću sa dubokim izrezom i zebrastim uzorkom u koji je jedva ugurala svoje bogato porpsje.

Do izražaja su dolazile i njezine nebesko plave oči, ali i vrlo duga crna kosa. 

"Eva je upravo pojela zabranjeno voće", poručila je pratiteljima u opisu.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Claudia Rivier (@claudiarivier)

"Udaj se za mene", "Uhh, šta je ovo", "Prekrasan anđeo", "Mmm, dobra si", "Vatrena", samo su neki od komentara.

Inače, Claudiji je popularnost naglo porasla kada su se o njoj raspisali svjetski mediji, a nakon toga je i za DNEVNIK.hr otkrila kako ljudi reagiraju kada je sretnu uživo.

"Reakcije su različite, žene se uglavnom zgražaju, a muškarci se udaraju laktovima", kazala je, ali je istaknula i da se ne može sjetiti da je imala neugodnih situacija.

Nedavno je odlučila i stati na kraj nagađanjima da je bila na estetskim zahvatima.

"17 i 26 godina. Ni u milijun godina ne bih pomislila da će mi grudi ovoliko narasti. Nikada nisam bila ni na kakvoj operaciji niti sam radila ikakve korekcije na grudima, a nisam koristila ni suplemente ili bilo što drugo što danas postoji na tržištu. Ovo je jednostavno bila genetika, i to čak ne direktna od mojih roditelja, već od njihovih... I dodatnih 30 kilograma", napisala je Claudia na svojem profilu na Instagramu uz fotografiju na kojoj je pokazala kako je izgledala prije devet godina.

Mlada Slavonka sada se nametnula i kao jedna od najseksi navijačica Hrvatske.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Žanamari Perčić i Nives Celzijus - 2 Žanamari Perčić i Nives Celzijus - 3 Nives Celzijus - 1 Nives Celzijus - 2 +25 Žanamari Perčić Celebrity Žanamari objavila seksi fotografiju s Nives, javila im se poznata kolegica: ''Past će Instagram!''

1/23 >> Pogledaji ovu galeriju Matthew Perry - 3 Matthew Perry - 4 Matthew Perry - 5 Matthew Perry - 2 +18 Matthew Perry - 1 Celebrity Omiljeni Chandler izgleda sve lošije, više skoro pa uopće ne sliči najdražem liku iz serije koju smo svi obožavali

 

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene