imala je popis

Splitska motivacijska govornica pronašla je treću sreću s muškarcem o kakvom je sanjala: "Htjela sam da bude Srbin i glazbenik"

Ana Bučević i Marko Nikolić Ana Bučević i Marko Nikolić Željko Hladika/Pixsell 1/17 >> Pogledaji ovu galeriju Ana Bučević i Marko Nikolić Ana Bučević i Marko Nikolić Ana Bučević i Marko Nikolić Ana Bučević i Marko Nikolić Anđa Marić, Marko Nikolić, Ana Bučević Anđa Marić, Marko Nikolić, Ana Bučević Ana Bučević i Marko Nikolić Ana Bučević i Marko Nikolić Ana Bučević i Marko Nikolić Ana Bučević Nikolić +6 Ana Bučević Nikolić Galerija

Ana Bučević prošle se godine udala za Marka Nikolića, koji joj je treći suprug, a nakon vjenčanja otkrila je da je točno takvog muškarca i željela.

Srpski glazbenik Marko Nikolić u Zagrebu je održao svečanu promociju svojeg novog albuma "Dođi da te volim", koju nije mogla propustiti njegova supruga, poznata splitska motivacijska govornica Ana Bučević.

Ana je na promociju došla u elegantnoj bijeloj haljini i nije skidala osmijeh s lica, a fotografi su je ulovili i u romantičnim trenucima sa suprugom. S Markom je pronašla treću sreću, a vjenčali su se u veljači prošle godine.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli 💕Aɴᴀ Bᴜčᴇᴠɪć Nɪᴋᴏʟɪć 💕 (@safariduha)

Vezu su potvrdili u ljeto 2020. godine kada je Ana objavila njihovu zajedničku fotografiju na Instagramu. Krajem iste godine Ana se zbog Marka, zajedno sa svoje dvoje djece iz prethodnih brakova, odselila u Beč.

Nakon njihova vjenčanja Ana je na svojem kanalu na YouTubeu objavila video u kojem tvrdi da je manifestirala njihovu ljubav, odnosno da je Marko muškarac o kakvom je sanjala. Name, Ana je ispričala da je poslije razvoda sastavila popis s karakteristikama koje želi kod muškarca, a među ostalim je htjela da bude Srbin i da je glazbenik.

Za popis je znala i njezina sestra Nada, kod koje je Marko išao na terapije, te ih je u konačnici i spojila.

Marko je inače brat poznate pjevačice Maje Nikolić, a dulje od 20 godina živi i radi u Austriji. I on iza sebe ima propali brak i otac je troje djece. 2017. godine nastupio je na Eurosongu s predstavnicima Crne Gore, a dvije godine ranije kao predstavnik Srbije.

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Aleksandra Prijović Aleksandra Prijović Aleksandra Prijović - 4 Aleksandra Prijović - 3 +27 Aleksandra Prijović - 2 Celebrity Tko je srpska megazvijezda koja je najavila i treći koncert u Areni? Odrasla je u Hrvatskoj, a udala se u vrlo poznatu obitelj!

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Vlatka Pokos - 2 Vlatka Pokos - 3 Vlatka Pokos - 1 Vlatka Pokos i Marko Grubnić - 14 +26 Marko Grubnić i Vlatka Pokos Celebrity Vlatka Pokos objavila video u kojem je njezina kratka haljinica otkrila previše: ''Ovo će mi biti na repeat cijeli dan''

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene