Otkrio nam je i spol

Omiljeni bosanski glazbenik postat će otac po prvi put: ''Čudan je to neki osjećaj, a malo me hvata i panika''

Amel i Jelena Ćurić (Foto: www.azra.ba) Amel i Jelena Ćurić (Foto: www.azra.ba) www.azra.ba 1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Amel i Jelena Ćurić (Foto: www.azra.ba) Amel i Jelena Ćurić (Foto: www.azra.ba) Amel Ćurić +0 Amel Ćurić (Foto: Anamaria Batur) Galerija

Amel Ćurić u sretnom je braku, a par sada očekuje bebu.

Amel Ćurić uskoro će postati tata. Mladi glazebnik objavom na društvenim mrežama sve je izennadio jer ranije s tom vijesti nije želio izlaziti u javnost. Detalje o dolasku skore prinove u obitelj otkrio je za Showbuzz.hr.

Pogledaj i ovo Antonija Šola kao Jasmin Stavros - 11 ''kao da njega gledam'' Ponovni prizori Jasmina Stavrosa na bini sve su ganuli do suza: ''Jako je teško utjeloviti nekoga tko više nije s nama!''

''Više sam nego uzbuđen. Dosad smo tajili da je Jelena trudna jer smo htjeli sve sačuvati za sebe dok ne prođe prvi dio trudnoće. Sada je sve ok, a i trbuh je toliki da se više ne može skrivati (smijeh). Hvala Bogu na svemu, presretan sam. Čudan je to neki osjećaj, a malo me hvata i panika. Sada o svemu razmišljam, kako i što će sve biti… E da, bit će muško, ali ime vam nećemo otkriti. To čuvamo do samog kraja. Ma ja sam vam u takvom čudnom stanju da imam osjećaj kao da sam ja trudan. Pucaju me hormoni, malo sam sretan, a malo nervozan (smijeh), otkrio nam je Amel Ćurić.

Njegova supruga Jelena broji već šesti mjesec pa se tako prinova u obitelji očekuje početkom ljeta.

''Uživam u trudnoći. U svakom trenutku uživam. Nikad se nisam osjećala bolje. Sve prve muke su iza mene'', otkrila nam je supruga Jelena.

Simpatični Amel, koji je ujedno i jedan od natjecatelja u aktualnom showu ''Tvoje lice zvuči poznato'', danas cijeli dan prima čestitke od obožavatelja. Par se vjenčao u rujnu prošle godine.


 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene