''ti si čudo i otkriće!''

Pa je li ovo stvarno istina? Pogledajte kako je Alen zakucao s Hankom Paldum: ''Ovo nije bila imitacija!''

1/29 >> Pogledaji ovu galeriju Alen Bičević kao Hanka Paldum - 2 Alen Bičević kao Hanka Paldum - 5 Alen Bičević kao Hanka Paldum - 4 Alen Bičević kao Hanka Paldum - 1 Alen Bičević kao Hanka Paldum - 3 Alen Bičević kao Hanka Paldum, TLZP - 1 Alen Bičević kao Hanka Paldum, TLZP - 2 Alen Bičević kao Hanka Paldum, TLZP - 3 Alen Bičević kao Hanka Paldum, TLZP - 4 Alen Bičević kao Hanka Paldum, TLZP - 5 +18 Alen Bičević kao Hanka Paldum, TLZP - 6 Galerija

Alen Bičević za svoju posljednju transformaciju u showu ''Tvoje lice zvuči poznato'' odabrao je Hanku Paldum i, malo je reći, ali nastup je razvalio.

Alen Bičević otvorio je finalnu emisiju ''Tvoje lice zvuči poznato'' nastupajući kao Hanka Paldum koju je sam odabrao.

''Igrom slučaja ovo je gušt, ali jednim dobrim dijelom i ziher'', rekao je prije nastupa.

Alen je razvalio transformaciju i ostavio žiri bez teksta, a s njim je pjevala i publika i žiri.

Kad je završio, dobio je ovacije i skandiranje.

''Imaju te pjesme koje su se nekad pjevale i ti izvođači koji i dan danas traju. Jedna od njih je Hanka. Sevdah je ljubav, a mislim da je Alen ovu sezonu obilježio s tom ljubavlju… Mene je teško ostavit bez teksta, ali ti si me sad zakucao'', nahvalio ga je Enis Bešlagić koji prvo nije znao što bi rekao i gledao ga je sa suzom u oku.

''Ja mislim da bi o tebi mogla pričat tri dana, toliko sam sretna da si dio sezone, ti si za mene otkriće i jedno veliko čudo. Dijeli ljudima ono što smo osjetili mi i ja sam zaista počašćena što sjedim ovdje'', rekla je Minea.

''Vrlo često ljudi pomiješaju imitaciju i glumu. Ovdje danas o tome ne moramo pričati, ti večeras nisi ništa imitirao, ti si bio diva sevdaha Hanka Paldum i hvala ti na cijeloj ovoj sezoni'', dodao je Goran Navojec.

''Po ne znam koji puta opet si zakucao. Ja sam beskrajno sretan, blagoslovljen što sam imao priliku sjediti ovdje i uživati u ogromnom talentu koji imaš. Čuvaj svoj glas, čuvaj svoj glas, njeguj ga'', završio je Mario Roth.

1/36 >> Pogledaji ovu galeriju Renata Končić Minea, TLZP Renata Končić Minea, TLZP Renata Končić Minea, TLZP - 5 Renata Končić Minea, TLZP - 6 +31 Renata Končić Minea, TLZP - 7 Celebrity Minea se od hit-showa oprašta ljepša nego ikad dosad, ova haljina zaslužila je mjesto u spektakularnom finalu!

Pogledaji ovo Billy Zane Nekad i sad Nove fotografije zvijezde "Titanica" obilaze svijet, nitko ne može vjerovati da je to zapravo on! Pogledaji ovo Marko Perković Thompson Celebrity Koncert na kojem nastupa Thompson rasprodan u manje od 48 sati, obožavatelji žele još jedan, a evo što poručuju organizatori Pogledaji ovo Vjenčanje Maje Šuput i Nenada Tatarinova Nekad i sad Šuput se prisjetila svog vjenčanja i podijelila jednu posebnu uspomenu: "Mjesto na kojem sam rekla da"

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene