Mama i sin!

Supruga našeg bivšeg nogometnog reprezentativca približava se danu koji svi iščekuju, a fotografije zagrljaja s njenom omiljenom osobom sve su raznježili!

Adriana Ćaleta-Car Adriana Ćaleta-Car Instagram 1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Adriana Ćaleta-Car - 1 Adriana Ćaleta-Car - 6 Adriana Ćaleta-Car - 4 Adriana Ćaleta-Car - 3 Adriana Ćaleta-Car - 2 Adriana Ćaleta-Car Adriana Ćaleta-Car - 2 Adriana Ćaleta-Car - 1 Adriana Ćaleta-Car - 4 Adriana Ćaleta-Car - 3 +20 Adriana Ćaleta-Car - 1 Galerija

Adriana Ćaleta-Car, supruga našeg bivšeg nogometnog reprezentativca Duje Ćalete-Cara, objavila je fotografije s mora u kupaćem kostimu u kojem se isticao njen trudnički trbuh, a društvo joj je pravio i sinčić Mauro.

Supruga našeg bivšeg nogometnog reprezentativca Duje Ćalete-Cara Adriana Ćaleta-Car pohvalila se da ljetuje u svom rodnom Dubrovniku, a pratitelje je razveselila novim fotografijama.

Adriana je sjedila na kamenju u moru u jednodijelnom kupaćem kostimu crno-bijele boje s prorezom koji je isticao njen trudnički trbuh, a društvo joj je pravio i njen sinčić Mauro kojeg je grlila i ljubila.

''Moje najdraže mjesto… I moja najdraža osoba!'' napisala je u opisu fotografija.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Adriana Ćaleta-Car (@adrianadurdevic)

Sina Maura Adriana i Duje dobili su dobili su u kolovozu 2021. godine, a u ožujku ove godine objavili su kako će u njihovu obitelj stići i još jedna beba.

 

Svoju trudnoću Adriana je objavila na zanimljiv način, a videozapis je isprva izgledao kao modno snimanje. Prvo je bila okrenuta leđima kameri, a onda se okrenula i počela milovati po trbuhu. Spol djeteta još nisu otkrili.

Inače, krajem ljeta 2021. vjenčali su se kod matičara, a obzirom na pandemiju, veliko crkveno vjenčanje u crkvi svetog Ignacija i svadbu organizirali su u srpnju 2022. godine.

Tad je glavna tema medija bila i njezina neobična vjenčanica.

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Severina - 8 Severina - 4 Severina - 3 Severina - 7 +26 Severina - 6 Celebrity Poslije ovih fotki u uskoj mini haljini bit će vam jasno zašto je tako teško povjerovati da Severina ima 51 godinu!

1/29 >> Pogledaji ovu galeriju Shiloh, Pax, Zahara i Knox Jolie-Pitt - 2 Shiloh, Pax, Zahara i Knox Jolie-Pitt - 1 Shiloh, Pax, Zahara i Knox Jolie-Pitt - 3 Shiloh Jolie-Pitt i Angelina Jolie +24 Shiloh Jolie-Pitt Nekad i sad Kći Angeline i Brada opet želi biti dječak? Donedavno je izgledala potpuno drugačije, a sad je prošetala s novom frizurom

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene