Dobra stara vremena

Kako zvijezde komedije ''Kad je Harry sreo Sally'' izgledaju 30 godina otkako je film prvi put prikazan

Billy Crystal, Meg Ryan (Foto: Profimedia) Billy Crystal, Meg Ryan (Foto: Profimedia) Profimedia 1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Billy Crystal, Meg Ryan (Foto: Profimedia) Billy Crystal, Meg Ryan (Foto: Profimedia) Billy Crystal, Meg Ryan (Foto: Profimedia) Meg Ryan (Foto: Screenshot) Meg Ryan (Foto: Screenshot) +0 Meg Ryan i Billy Crystal (Foto: Screenshot) Galerija

Film ''Kad je Harry sreo Sally'' svjetlo dana ugledao je prije 30 godina, a u glavnim ulogama našli su se Billy Crystal i Meg Ryan.

Glavne uloge u ovoj zabavnoj komediji iz 1989. godine imali su Billy Crystal i Meg Ryan, koji su se ponovno susreli u četvrtak i pozirali zajedno za dobra stara vremena.

Pogledaj i ovo showbuzz Velika obljetnica 25 godina je prošlo od legendarnog filma - Evo kako izgledaju danas!

Teško je tako povjerovati da Billy danas ima 71 godinu, a Meg 51, ali vrijeme leti.

Iako je od filma prošlo toliko godina, komedija je to koja je i dandanas na listama najomiljenijih romantičnih komedija svih vremena.

Film pokušava odgovoriti na vječito pitanje - mogu li muškarci i žene biti samo prijatelji. Harry i Sally upoznaju se na sveučilištu nakon što su diplomirali. Sally putuje u New York, gdje će se zaposliti, a Harryja poveze svojim automobilom. On želi raditi kao savjetnik za politička pitanja, a ona kao novinarka. Cijelim putem razgovaraju o spomenutoj temi. Nakon što se pozdrave u New Yorku, sretnu se opet nakon pet godina. Sally je u vezi s jednim njegovim poznanikom, a on se namjerava vjenčati. Za vrijeme leta opet se dotaknu iste teme, a ponovno se susretnu nakon nekoliko godina. Situacija je sada obrnuta - nju je dečko napustio, a on je u procesu rastave. Poslije tog susreta počnu se češće sastajati jer shvate da imaju mnogo toga zajedničkog.

Film je zaradio pet nominacija za Zlatni globus, kao i jednu za Oscara - onu za najbolji scenarij.

Redatelj se raspričao o kultnoj sceni lažnog orgazma: ''Meg je bila nervozna, ali je na kraju uspjela''

1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Channing Tatum i Jessie J (Foto: Profimedia) Channing Tatum i Jessie J (Foto: Profimedia) Jessie J i Channing Tatum (Foto: Profimedia) Channing Tatum i Jessie J (Foto: Profimedia) +4 Channing Tatum i Jessie J (Foto: Profimedia) Celebrity Vrući poljupci u javnosti: Ni u društvu se nisu suzdržavali od nježnih dodira i zaljubljenih pogleda

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene