Jeste li glasali?

Domaće zvijezde izašle na izbore - 'Kreiramo budućnost naše zemlje'

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Na birališta su izašla i brojna lica iz javnog života. Naše su kamere zabilježile kako su svoju građansku dužnost obavili glumci iz hit serije Nove TV 'Kud puklo da puklo'.

Sanja Vejnović danas je obavila građansku dužnost. Veseli je što ima demokratsko pravo  sudjelovati u, kaže, kreiranju budućnosti naše zemlje.

Pogledaj i ovo Sanja Vejnović ''Pozdrav od djevojčice...'' Omiljena domaća glumica pozirala je s dvije glumačke legende, a jedan ih je komentar posebno ganuo!

KPDP: Tko to pokušava zavesti Jelenu Rozgu?

'Biramo, na ovim predsjedničkim izborima, osobu koja ce nas predstavljati i zastupati našu zemlju u inozemstvu idućih 5 godina. Moramo na sebe preuzeti tu odgovornost da nam je dano pravo da se odlučimo između kandidata koji su nam ponuđeni', kaže Sanja.

Mirna Medaković smatra da je izlazak na izbore briga i o samom sebi. Veseli se svakom izlasku na izbore i njoj je glasovanje svečanost: 'Ako se brinemo za svoje fizičko zdravlje, onda bi se trebali brinuti i za svoje mentalno i društveno zdravlje'.

Milan Štrljić također misli da je izlazak na izbore stvar odgovornosti: 'Birat moramo svi. Vlast imamo kakvu izaberemo i kakvu zaslužujemo'. Kažu da ih u odlasku na glasovanje nije mogao spriječiti ni snijeg. 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene