MTV Hitovi

Jesu li pogriješili? Odbili pjesmu, postala hit!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

U iščekivanju novih MTV VMA nagrada, saznali smo tko je trebao pjevati neke od, sada već, velikih hitova!

Kako je ostalo još malo vremena do MTV VMA prisjetimo se nekih hitova koji su ostali zapamćeni, a neki su dobili i brojne MTV nagrade.

Pogledaj i ovo Katy Perry - 3 sve, samo ne obična Malo je reći da je Katy Perry sve šokirala kad je fotografima okrenula leđa, ono što im je pokazala nitko od nje nije očekivao

Video Music Awards - Što možemo očekivati?

NIje ništa novo da zvijezde ponekad donose pogrešne odluke i odbiju otpjevati pjesmu koja postane hit i svom izvođaču donese brdo novca i sigurnu slavu. 

Ovo su neki od takvih slučajeva.

'Pretty Hurts' - pjesma je najprije bila ponuđena Rihanni i Katy Perry ali su je glatko odbile. Otpjevala ju je Beyonce i napravila veliki hit. 

'Happy' - pjesma je postala svojevrstan fenomen i donjela slavu Pharrellu Williamsu. Prvobitno je bila ponuđena CeeLo Greenu koji ju je čak i snimio ali njegova ju je izdavačka kuća odbila objaviti jer su u to vrijeme planirali izdati njegov božićni album.

'Rock Your Body' - Michael Jackson odbio je ovu pjesmu iako godinama nije ima hit na vrhu glazbenih ljestvica. Snimio ju je Justin Timberlake i došao na 5. mjesto top liste.

'Toxic' - Otrovnu pjesmu odbila je Kylie Minogue i napravila grešku. Pjesma je nekako stigla do Britney Spears koja ju je snimila, stigla na 9. mjesto top lista i dobila nagradu za video godine, najbolji ženski video i najbolji pop video. teško da se Kylie nije pokajala zbog ove odluke. 

'Don't Cha' - Vjerovali ili ne ova je pjesma ponuđena Paris Hilton, na sveopće zadovoljstvo ona ju je odbila i pjesma je snimljena u verziji Pussycat Dolls. Pjesma je zauzela 2. mjesto top ljestvica.

Ne znamo kakvu bi sudbinu ove pjesme imale da su ih otpjevali oni kojima su bile namjenjene, ali izgleda da sudbina i u svijetu glazbe ima svoje prste, tako da danas ove hitove znamo u ovim verzijama.

 DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene