Elegantna kao uvijek

Milanović i supruga pozirali s predsjednikom Turske i njegovom prvom damom, dobro raspoložena Sanja ukrala je svu pozornost!

Zoran Milanović i Sanja Musić Milanović Zoran Milanović i Sanja Musić Milanović Goran Stanzl/Pixsell 1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Zoran Milanović i Sanja Musić Milanović s predsjednikom i prvom damom Turske - 1 Zoran Milanović i Sanja Musić Milanović s predsjednikom i prvom damom Turske - 2 Zoran Milanović i Sanja Musić Milanović s predsjednikom i prvom damom Turske - 3 Zoran Milanović i Sanja Musić Milanović s predsjednikom i prvom damom Turske - 4 Sanja Musić Milanović Sanja Musić Milanović - 6 +0 Zoran Milanović i Sanja Musić Milanović Galerija

Zoran Milanović i Sanja Musić Milanović fotografirali su se s turskim predsjednikom Recepom Erdoğanom i njegovom suprugom Emine u Predsjedničkim dvorima.

Predsjednik Zoran Milanović ugostio je turskog predsjednika Recepa Erdoğana u Predsjedničkim dvorima.

Pogledaj i ovo Gordan i Sonja Jandroković - 7 Izvršili građansku dužnost Našim političarima na biralištima su se pridružile supruge koje ne viđamo često, a njihova su najveća podrška!

Erdoğan je u Zagreb stigao u srijedu navečer, a povod njegova dolaska u Hrvatsku je svečano otvorenje džamije u Sisku.

U predsjedničkim dvorima našem i turskom predsjedniku pridružile su se i prve dame, Sanja Musić Milanović i Emine Erdoğan, te su svi zajedno pozirali fotografima.

Elegantna Sanja ukrala je svu pozornost u svijetloplavoj haljini s remenom koji ističe struk, a izgledala je i jako dobro raspoloženo te nije skidala osmijeh s lica.

Sanja Musić Milanović inače je docentica na Katedri za medicinsku statistiku, epidemiologiju i medicinsku informatiku Medicinskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu. Epidemiologinja inače nerijetko pozornost plijeni svojim nepogrešivim stilom, a svi se sjećaju njezine haljine boje pudera koju je nosila na inauguraciji svojeg supruga.

Predsjednik i njegova supruga upoznali su se još 1991. godine na jednom kućnom dočeku nove godine kod prijatelja, nakon čega su već za nekoliko tjedana i službeno postali par. Vjenčali su se 1994. godine, a danas su sretni roditelji dvojice sinova ,Ante Jakova i Marka.

1/15 >> Pogledaji ovu galeriju Irina Shayk Irina Shayk Irina Shayk Irina Shayk i Bradley Cooper +10 Irina Shayk - 2 Celebrity Prošetala je u haljini golih leđa i bez grudnjaka, a sve to ostalo je u sjeni drugog detalja kojem nisu odoljeli brojni frajeri

1/27 >> Pogledaji ovu galeriju Nikolina Pišek Nikolina Pišek i Ana Sasso Nikolina Pišek i Nives Ivanković Nikolina Pišek i Nives Ivanković +22 Nikolina Pišek Nekad i sad Pogledajte kako je Nikolina Pišek izgledala prije 16 godina, zbog ovakvih fotografija ne može zatajiti zahvate!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene