seksi glumci

Ovim ljepotanima teško je odoljeti, zbog njih su žene poludjele za turskim sapunicama

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Markantni Burak Özçivit poznat je po ulozi Bali-bega u "Sulejmanu Veličanstvenom", dok se pravnik Can Yaman proslavio u godinu dana zbog serije "Između dvije vatre".

Posljednjih godina turske su sapunice stekle popularnost diljem svijeta, pa i u Hrvatskoj, a žene su posebno osvojili markantni glumci. 

Pogledaj i ovo Can Yaman i Francesca Chillemi Šarmantni glumac Zovu ga turski Jason Momoa, zaludio je i Hrvatice, a nije mu odoljela ni seksi voditeljica za kojom muškarci gube glavu!

Među njima je jedan od najpoznatijih Burak Özçivit (35), koji se proslavio kao  u sapunici "Sulejman Veličanstveni" kao vojskovođa Bali-beg. Nakon te uloge žene su poludjele za njim, no na njihovu žalost on je zauzet i ljubi kolegicu Fahriye Evcen (34), s kojom je u braku od 2017. Supružnici su prošle godine dobili sina Karana. Burak je poznat i kao zvijezda sapunice "Bit ćeš moja", koja se emitirala na Novoj TV. 

Veliku popularnost u sapunicama stekao je i zgodni Turčin Ozcan Deniz (48), za kojeg mnoge obožavateljice ističu da je poput vina - što je stariji, to bolje izgleda. Zvijezda serija "Istanbulska nevjesta" i "Sudbina" prije dvije godine konačno se skrasila. Oženio se s 20 godina mlađom manekenkom Feyzom Aktan, a onda je dva mjeseca nakon ceremonije dobio sina Kuzeyja (2). 

Dok je Ozcan godinama gradio karijeru, Can Yaman (30) proslavio se gotovo preko noći. Glumac je pridobio simpatije gledatelja u serijama "Između dvije vatre" i "Džan". Iako je diplomirao pravo, Yaman je shvatio da se ne vidi u karijeri odvjetnika i uskoro je zaigrao prve uloge, a mnoge su obožavateljice sretne jer je otkrio da je baš gluma za njega. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

20:00 🥃

A post shared by Can Yaman (@canyaman) on

Ni Aras Bulut Inemli (29) nije prvotno htio biti glumac. Markantni Turčin, kojeg je domaća publika upoznala kao Metea u "Kako vrijeme prolazi" i princa Bajazita u "Sulejmanu Veličanstvenom", bavio se modelingom kada su ga zapazili producenti. Inače, Aras je diplomirao aeronutički inženjering, a trenutno nema djevojku jer je fokusiran na karijeru. 

Koliko je zgodan i popularan Kıvanç Tatlıtuğ (36), dokazuje njegov nadimak turski Brad Pitt. Bivši košarkaš pobijedio je na svjetskom natjecanju "Model World" 2001. i tako se počeo profesionalno baviti manekenstvom i glumom. Domaćoj publici poznat je po ulogama u sapunicama "Gumuš", "Bijeg", "Strasti Orijenta" te "Nebo i zemlja". Glumac je od 2016. u braku sa šest godina starijom stilisticom Başak Dizer i prošle se godine šuškalo da se par razvodi. Naime, pojavila se informacija da je su radili na prinovi i nikako nisu imali uspjeha, a onda je Kıvanç saznao da je ona uzimala kontracepcijske tablete. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

With my little one.. #Nutella ileri

A post shared by Gürbey İleri (@gurbeyileriofficial) on

I Gürbeyju İleriju (32) uloga u "Sulejmanu Veličanstvenom" donijela je slavu koju je dodatno učvrstio u sapunici "Sudbina". Diplomirao je na Akademiji dramskih umjetnosti, a ljubi kolegicu Ezgi Eyüboglu (32), koju je upoznao na setu. "Zajedno smo jako sretni. Volim pametne i jednostavne devojke, ali je najvažnije da ne glume nešto što nisu. Jako mi je važno da je djevojka iskrena, a najprije me može osvojiti osmijehom", istaknuo je glumac. 

1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Bella Thorne (Foto: Profimedia) +0 Bella Thorne i Benjamin Mascolo (Foto: Instagram) Celebrity Uživa u razgolićenim izdanjima i ne srami se pokazati previše, a dečko se ne odvaja od nje

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene