Tuguje za glumcem

Zaručnica pokojnog Liotte viđena prvi put nakon šokantne smrti, vratila se u njihov dom u Kaliforniji

Jacy Nittolo Jacy Nittolo Profimedia 1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Jacy Nittolo Jacy Nittolo Ray Liotta Ray Liotta Ray Liotta - 5 Ray Liotta - 2 Ray Liotta - 4 Ray Liotta - 2 +0 Ray Liotta - 1 Galerija

Zaručnica Raya Liotte Jacy Nittolo viđena je prvi put nakon šokantne smrti glumca, a tugu na svom licu jedva je sakrivala.

Vidno uznemirena zaručnica Raya Liotte viđena je kako se vraća kući u Los Angeles po prvi put otkako je glumac umro u snu u dobi od samo 67 godina.

Pogledaj i ovo Jennifer Lopez i Ray Liotta Ne kriju tugu Zvijezde se u nevjerici opraštaju od dragog im kolege, shrvani su mu posvetili riječi koje nikog nisu ostavile ravnodušnim

47-godišnja Jacy Nittolo bila je s Liottom u Dominikanskoj Republici kada je umro u četvrtak dok je snimao novi film pod nazivom Dangerous Waters.

U pratnji pomoćnika koji su donosili velike bukete cvijeća, Jacy se vratila u Kaliforniju, a njihova posljednja fotografija kako zajedno večeraju u restoranu steakhousea u Dominikanskoj Republici bila je objavljena samo dva dana prije Liottine smrti.

Jacy je s vidljivom tugom na licu viđena kako ulazi u kuću Pacific Palisades koju je Liotta kupio 2003. godine.

Fotografije je podijelio Daily Mail.

Ray je bio najpoznatiji po ulozi Henryja Hilla u kriminalističkoj drami "Dobri momci", a gledali smo ga i u popularnoj seriji "Shades of Blue" s Jennifer Lopez. Snimio je više od 60 filmova u svojoj karijeri.

Njegova iznenadna smrt šokirala je brojne obožavatelje. Iza sebe je ostavio kćer Karsen i zaručnicu Jacy Nittolo.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ray Liotta (@rayliotta)

Ray i Jacy zaručili su se 2020. godine. On je prije nje bio sedam godina u braku s glumicom Michelle Grace, s kojom je i dobio kćer Karsen.

1/27 >> Pogledaji ovu galeriju Severina - 2 Severina - 5 Severina - 1 Severina - 3 +22 Severina - 4 Celebrity Zgodna Seve rasteže se na kauču u mini haljini, nikome nije jasno kako u 51. godini tako izgleda!

1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Marijana Mikulić - 2 Marijana Mikulić - 1 Marijana Mikulić - 3 Marijana Mikulić - 7 +2 Marijana Mikulić - 6 Celebrity Marijanu Mikulić zbog fotke u kratkim hlačicama prozvala jedna pratiteljica, glumica joj na to odgovorila pozirajući na plaži

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene