Svjetski uspjeh

Hrvatski Dj dvojac bilježi velike uspjehe u svijetu

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Poznati hrvatski producenti pod nazivom Playone bilježe velike uspjehe.

Naši poznati producenti Darko Juranović "D'Knock" i DJ Fresh Jay, koji stoje iza imena PlayOne, te njihov stalni suradnik - Zvonimir Dusper "Dus", posljednjih dana nižu brojne uspjehe.

Pogledaj i ovo showbuzz Culture Club Revelin Paklena atmosfera za sve ljubitelje pravog clubbinga - Osvoji karte!

Nakon što su dobili priliku biti dio velikog svjetskog humanitarnog projekta za zbrinjavanje beskućnika „We Can Heal“, iza kojeg stoji njihova dugogodišnja suradnica Barbara Tucker, nedavno je osvanulo i prvo izdanje istoimenog singla. Osim PlayOneovog remiksa, na tom su se izdanju našle i verzije jednih od najlegendarnijih imena iz područja house glazbe, kao što su Frankie Knuckles i DJ Spen.

Najnovija vijest je da je PlayOneov remiks zauzeo vodeće prvo mjesto na svjetskoj top listi iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

">Traxsource Electro House Top 100.

 

Činjenica da se u ovom trenutku na Traxsourceovoj top listi nalaze i najveća imena klupske scene te njihovi producenti i remikseri, uspjeh je tim veći. Riječ je o imenima kao što su: Todd Terry (Bingo Players Mix), zatim Armin Van Buuren & Trevor Guthrie (David Guetta Remix), Chuckie, Hardwell & Ambush (Promise Land Remix), Avicii (Cazzette Mix) i mnogi drugi. Iza izdanja „We Can Heal“ stoji Quantize Recordings, s kojim PlayOne planira ostvariti dugoročnu suradnju.

Točka na „i“ će biti PlayOneov nastup s legendama house glazbe na jednoj od koncertnih promocija projekta „We Can Heal“. Za regionalnu distrubuciju PlayOnea zadužen je Hit Records dok distribuciju za cijeli svijet podržava IDM music.
 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene