''Svaka vam čast!''

Vlatka objavila nove fotke pa joj stigao zanimljiv prijedlog, a nekima nije jasna jedna stvar pa se pitaju: ''Zanima me...''

Vlatka Pokos - 6 Vlatka Pokos - 6 Instagram 1/35 >> Pogledaji ovu galeriju Vlatka Pokos - 1 Vlatka Pokos - 2 Vlatka Pokos - 3 Vlatka Pokos - 4 Vlatka Pokos - 5 In Magazin: Vlatka Pokos - 1 Vlatka Pokos - 1 Vlatka Pokos - 2 Vlatka Pokos Vlatka Pokos +24 Vlatka Pokos Galerija

Vlatka Pokos podijelila je niz fotografija s Murtera u bijelom odijelu i sa skupocjenom torbicom, a svi su poželjeli samo jedno - da se vrati na TV.

Bivša voditeljica Vlatka Pokos u zadnje vrijeme često dijeli fotografije u poslovnim izdanjima i sa skupocjenim dodacima modnog brenda "Dior", čije torbe koštaju čak 1300 eura.

Pogledaj i ovo Vlatka Pokos evo kako su joj fanovi odgovorili! Vlatka Pokos brutalno iskrena o stavu drugih o njoj na društvenim mrežama: ''Imam dojam da me svi mrze, zato...''

Ovog puta podijelila je fotografije s Murtera i pokazala svojim obožavateljima kako ona uživa. Pozirala je nasmiješena, odjevena u bijelo elegantno odijelo te je ispod nosila plavkastu bluzicu. No, većina je primjetila njezinu bijelu Dior torbicu koju Pokos ima i u crnoj boji

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Vlatka Pokos/Toronto/Zagreb/Split (@vlatkapokos)

"Uvijek lijepa žena", "Prelijepa", "Svaka Vam čast Vlatka, zanima me kakva Vam je prehrana da ste i u pedesetima tako zgodni..", "Bila i ostala top", "Dama sa stilom", poručili su joj njezini vjerni fanovi.

No, ispod posta, jedna od pratiteljica napisala je bivšoj voditeljici vrlo zanimljiv komentar:

"Posebna. Vlatka bi trebala opet biti na TV ekranima. Vraćaju penzionere raditi, a tako kvalitetna osoba bi trebala biti br.1".

Na što je Vlatka na iznenađenje svih dala vrlo oštar i neočekivan odgovor: 

"HTV se mene odavno odrekao, nemam nikakvih ambicija na tom planu. Ja ovdje mogu biti i raditi samo ako je to nešto samostalno. Ne zanimaju me televizije niti na njima ima išta što bih željela raditi. Tužno je s kakvim stupidnim emisijama u Hrvatskoj ljudi hrane. Tužno i strašno".

Donedavno je živjela u Kanadi, a onda je u Hrvatsku došla kako bi bila dio ekipe popularne emsije "Ples sa zvijezdama" gdje je ispala u drugoj epizodi, a kako kaže to joj je bilo jedno od ljepših životnih iskustava.

1/19 >> Pogledaji ovu galeriju Danijela Martinović i Tomaž Kavčić Danijela Martinović - 4 Danijela Martinović - 2 Danijela Martinović +14 Danijela Martinović sa sestrom i mamom Celebrity Danijela u izlasku naletjela na vjenčanog kuma Petra Graše, evo kako je izgledao njihov susret!

1/14 >> Pogledaji ovu galeriju Britney Spears - 1 Britney Spears - 2 Britney Spears - 3 Britney Spears - 5 +9 Britney Spears - 4 Celebrity Potpuno gola Britney Spears na plaži: Priredila pravi show za druge kupače, a onda je fotke bez ijedne krpice javno podijelila!

 

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene