To mu je peti brak!

U 79. godini pred oltar je odveo vlastitu vozačicu, a dosad ju je samo jednom pokazao i o njoj se gotovo ništa ne zna

Roger Waters (Foto: AFP) Roger Waters (Foto: AFP) Afp 1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Roger Waters (Foto: AFP) Galerija

Roger Waters po peti je uplovio u bračnu luku, a ovog puta njegova je odabranica Kamilah Chavis.

Američki glazbenik i član legendarne grupe Pink Floyd, 78-godišnji Roger Waters pohvalio se na društvenim mrežama kako se vjenačao peti put na svom imanju Bridgehamtpon u New Yorku vrijednom 16,2 milijuna dolara.

Pogledaj i ovo showbuzz Doznajte više Roger Waters oduševio Split, no tren prije odvijala se drama

Sretna odabranica koju je Roger odveo pred oltar je Kamilah Chavis, a trenutke njihovog posebnog dana podijelio je svojim pratiteljima na Instagramu. Ona je zablistala u bijeloj vjenčanici od čipke, a on u elegantnom crnom odijelu.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Roger Waters (@rogerwaters)

Roger čije se bogatstvo procjenjuje na 310 milijuna dolara, u jednom od intervjua koje je dao 2018. godine, otkrio je kako je Kamilah upoznao nekoliko godina ranije na jednoj svirci, dok je ona radila kao vozačica njegovog službenog automobila. Javnost o njoj ne zna puno detalja jer živi život podalje od reflektora.

"Nismo u braku, ali zajedno smo nekoliko godina. Upoznao sam ju na jednom od koncerata. Radila je u prijevozu, točnije ona je vozila moj službeni auto. Nalazio sam se u jednom gradu dva tjedna i imao sam dosta vožnji između hotela i stadiona. Moj tjelesni čuvar je sjedio s njom sprijeda i razgovarali su, dok sam ja bio na stražnjem sjedalu. Ali nešto me u njoj privuklo. Jednog dana sam ju pitao je li joj itko rekao da ima lijepe jagodice", izjavio je Roger za Infobae.

Par je zajedno u javnosti prvi i jedini put snimljen 2019. godine na Filmskom festivalu u Veneciji, a navodno su se zaručili ranije ove godine.

Prije Kamilah, Roger je bio u braku s Laurie Durning koju je zaprosio 2004. godine, a vjenčali su se 2012. godine, no tri godine kasnije podnio je zahtjev za razvodom.

Što se tiče njegova prva tri braka, 1969. godine vjenčao se s djevojkom iz tinejdžerskih dana Judy Trim, no su se razveli 1975. godine.

S Carolyne Christie u brak je ušao godinu dana kasnije, a prije nego su se razveli 1992. godine dobili su danas 44-godišnjeg sina Harryja i 43-godišnju kćer Indiu.

Roger se 1993. godine vjenčao i s Priscillom Phillips s kojom ima 24-godišnjeg sina Jacka, a njihov je brak završio 2001. godine.

S novinarkom Rulom Jebreal imao je kratku romansu 2016. godine, međutim potrajala je svega nekoliko tjedana. 

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene