Plijeni pažnju

Vjekoslava Huljić nije htjela propustiti koncert novog zeta, za tu se priliku posebno dotjerala, a fotografima je odmah zapela za oko

Vjekoslava i Tonči Huljić Vjekoslava i Tonči Huljić Hrvoje Krolo/DNEVNIK.hr 1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Vjekoslava i Tonči Huljić Vjekoslava i Tonči Huljić Hana, Tonči, Vjekoslava Huljić i Petar Grašo +0 Tonči i Vjekoslava Huljić Galerija

Vjekoslava Huljić snimljena je na koncertu Petra Graše u Spaladium Areni u Splitu, a smjestila se na tribinama u blizini trudne kćeri Hane.

Naša poznata spisateljica Vjekoslava Huljić stigla je u splitsku Spaladium Arenu u kojoj njezin zet i suradnik Petar Grašo večeras ima veliki koncert, na kojem bi trebao zapjevati i njezin suprug Tonči Huljić, a čim je stigla uočili su je fotografi.

Pogledaj i ovo Vjekoslava Huljić, Hana Huljić Proslava krštenja Hana Huljić na feštu stigla s bebom u naručju, ali pozornost je ukrao opaki dekolte majke Vjekoslave

58-godišnja Vjekoslava za odlazak na koncert odabrala je elegantno plavo odijelo kojim je naglasila fantastičnu liniju, a dugu plavu kosu nosi u opuštenim kovrčama. 

Vjekoslava se smjestila na tribinama i to u blizini trudne kćeri Hane koja s Petrom čeka prvo dijete. Ona je zablistala i ponosno pokazala poveći trudnički trbuh u zelenoj svilenoj haljini koja joj pristaje kao salivena.

Dobro raspoložena buduća mama s lica nije skidala osmijeh, a čini se da s velikim nestrpljenjem iščekuje izlazak svog supruga na pozornici, koji će i ovaj put, vjerujemo, napraviti koncert na pamćenje.

Petar je nedavno u prepunoj Areni Zagreb proslavio 46. rođendan, a iako se smatralo da je teško bilo nadmašiti prvu večer euforije, publika druge večeri nadmašila je sva očekivanja.

1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Vjenčali se Hana Huljić i Petar Grašo - 10 Vjenčali se Hana Huljić i Petar Grašo - 9 Vjenčali se Hana Huljić i Petar Grašo - 5 Hana Huljić i Petar Grašo - 1 +1 Hana Huljić i Petar Grašo - 2 Celebrity Trudna Hana stigla na Grašin koncert, poveći je trbuh ponosno istaknula u svilenoj haljini koja joj pristaje kao salivena!

1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Koncert Jure Stublića (Foto: Dnevnik.hr) Koncert Jure Stublića (Foto: Dnevnik.hr) Koncert Jure Stublića (Foto: Dnevnik.hr) Koncert Jure Stublića (Foto: Dnevnik.hr) - 3 +1 Koncert Jure Stublića (Foto: Dnevnik.hr) - 2 Nekad i sad Sjećate se Jure Stublića? Nakon dugo vremena se pojavio u javnosti, a zbog jednog detalja rijetki su ga prepoznali!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene