U susjednoj Italiji

Paparazzi snimili vruće kadrove: Veliki zavodnik i prelijepa Rumunjka ne skidaju ruke jedno s drugoga

Vito Schnabel i Madalina Ghenea (Foto: Profimedia) Vito Schnabel i Madalina Ghenea (Foto: Profimedia) Profimedia 1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Vito Schnabel i Madalina Ghenea (Foto: Profimedia) Vito Schnabel i Madalina Ghenea (Foto: Profimedia) Vito Schnabel i Madalina Ghenea (Foto: Profimedia) Heidi Klum i Vito Schnabel (Foto: AFP) Heidi Klum Vito (Foto: Profimedia) Amber Heard Vito (Foto: Profimedia) Amber Heard Vito (Foto: Profimedia) Madalina Ghenea i Gerard Butler (Foto: AFP) Madalina Ghenea (Foto: Instagram) Madalina Ghenea (Foto: Instagram) +0 Madalina Ghenea (Foto: Instagram) Galerija

Vito Schnabel, bivši dečko Heidi Klum, u Italiji uživa s glumicom Madalinom Gheneom.

O novom paru počelo se pisati u svibnju ove godine.

Pogledaj i ovo Madalina Ghenea (Foto: Profimedia) Dive se njezinoj ljepoti Za njom su ludjeli neki od najvećih svjetskih zavodnika, a u kratkom je roku postala senzacija na Instagramu

Serijski zavodnik Vito Schnabel tada je negdje upecao prelijepu rumunjsku glumicu i manekenku Madalinu Gheneu s kojom provodi dane u talijanskom ljetovalištu Portofino.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Madalina Diana Ghenea (@officialmadalinaghenea) on

Par tamo uživa u romantičnim večerama, šetnjama te vožnjama brodom, a neumorni paparazzi prate svaki njihov korak. Tako su ih uhvatili kako izmjenjuju nježnosti na valovima, a golupčići se nisu obazirali na bliceve, pa su kamere uhvatile poprilično vruće kadrove.

Madalina je i prava Instagram senzacija, što nimalo ne čudi obzirom na njezin izgled, a mnogi su se pitali kako bogatom trgovcu umjetnina polazi za rukom da osvaja takve ljepotice koje također imaju kapitala.

Naime, vlasnik umjetničke galerije proslavio se i vezom s njemačkim top-modelom Heidi Klum s kojom je proveo nekoliko godina, a nakon nje nije imao neku dužu vezu. Tako je,među ostalim, osvojio i glumicu Amber Heard koja je poznata i kao bivša supruga Johnnyja Deppa kojeg je optužila za fizičko i psihičko zlostavljanje.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Madalina Diana Ghenea (@officialmadalinaghenea) on

Par se zabavljao nekoliko mjeseci, no ostali su u bliskim odnosima, pa su tako i nedavno viđeni zajedno na ručku. To očito ne smeta lijepoj Madalini koja na fotografijama izgleda vrlo zaljubljeno. A javnost je zaljubljena u njezinu bujnu kosu i grudi, mačkaste oči i duge noge, zbog čega se ova Rumunjka često opravdano nalazi na listama najljepših žena svijeta.

Tijekom 2010. i 2011. godine Vito je hodao i s glumicom Liv Tyler, a imao je i kratku aferu s Demi Moore. Davne 2008. godine osvojio je i slavnu "The Body" Elle Macpherson, a navodno je s Heidi okončao vezu nakon što je uhvaćen na ulicama New Yorka kako se ljubaka s nepoznatom brinetom.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Madalina Diana Ghenea (@officialmadalinaghenea) on

Madalina je hodala s poznatim glumcima Gerardom Butlerom i Michaelom Fassbenderom, a kćerkicu Charlotte dobila je u vezi s rumunjskim milijunašem Matthewom Stratanom.

Navodno su problemi sa Stratanom započeli s rođenjem njihova djeteta, a njih je stvarala upravo ljepotica koja je partneru stalno prigovarala, zbog čega su se konstantno svađali. Izvori bliski paru otkrili su kako je on pokušao sve da spasi tu vezu, no nije mu uspjelo.

A hoće li ovo biti samo ljetna avantura ili ljubav, to ćemo tek vidjeti. 

1/13 >> Pogledaji ovu galeriju Daphne Joy (Foto: Profimedia) Daphne Joy (Foto: Profimedia) Daphne Joy (Foto: Instagram) Daphne Joy i Jason Derulo (Foto: Getty) +8 Daphne Joy i Jason Derulo (Foto: AFP) Celebrity Obline ove Filipinke proslavio je reper s kojim ima neodoljivog sina, a onda je sve završilo na jako ružan način

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene