A tu je i velika novost!

Victoria Beckham objavila prvu fotku iz Hrvatske, pogledajte prizor koji je podijelila s 30 milijuna pratitelja!

Victoria Beckham Victoria Beckham Grgo Jelavic/Pixsell 1/28 >> Pogledaji ovu galeriju Victoria Beckham Obitelj Beckham u Hrvatskoj - 10 Obitelj Beckham u Hrvatskoj - 9 Obitelj Beckham u Hrvatskoj - 11 Obitelj Beckham u Hrvatskoj - 8 Obitelj Beckham u Hrvatskoj - 7 Obitelj Beckham u Hrvatskoj - 6 Obitelj Beckham u Hrvatskoj - 5 Obitelj Beckham u Hrvatskoj - 4 Obitelj Beckham u Hrvatskoj - 3 +17 Obitelj Beckham u Hrvatskoj - 2 Galerija

Victoria Beckham je na svom profilu na Instagramu objavila prvu fotografiju iz Hrvatske, a iskoristila ju je i kao vijest da se pridružila još jednoj popularnoj društvenoj mreži.

Victoria Beckham uživa na obiteljskom odmoru na otoku Lopudu pokraj Dubrovnika, a nakon što su paparazzi snimili nju, supruga Davida, kćer Harper i sina Cruza, sada se i sama oglasila na društvenim mrežama.

Pogledaj i ovo David Beckham - 1 Odrekli se odgovornosti Zbog nove razgolićene fotke Davida Beckhama iz poznate tvrtke izdali su posebno upozorenje: ''Ne dolaze svi s njime''

Naime, nakon što je najavila kako će se pridružiti TikToku, 48-godišnja Victoria objavila je vijest da je to stvarno učinila i to putem svog profila na Instagramu gdje je objavila fotografiju iz Hrvatske. Na njoj pozira u ljetnom izdanju, a u pozadini se vide more i otoci.

"Vrag radi brzo, ali ja radim još brže!", napisala je Victoria uz fotografiju.

Obitelj Beckham je za odmor odabrala luksuzni resort na otoku Lopudu, u kojem cijena najma po danu iznosi deset tisuća eura za deset osoba, a cijena jednog noćenja iznosi oko 1400 eura.

Luksuzni kompleks u kojem boravi slavni par smješten je u nekadašnjem franjevačkom samostanu koji je obnovila grofica Francesca von Habsburg i pretvorila ga u muzej s elegantnim boutique hotelom i duhovnim utočištem 21. stoljeća zajedno s crkvom, zvonikom i romanesknim klaustrom, a u sklopu kompleksa nalazi se i Sveti vrt.

Slovi kao jedna od najluksuznijih destinacija na Jadranu, a gostima su na raspolaganju concierge i privatni kuhar.

Beckhami će tako za odmor u Hrvatskoj izdvojiti pozamašnu svotu, a ne sumnjamo kako će njihovo ljetovanje itekako doprinijeti razvoju našeg turizma i samog resorta u kojem noće.

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Sonja Kovač Sonja Kovač Sonja Kovač - 4 Sonja Kovač - 5 +27 Sonja Kovač - 6 Celebrity Sonja Kovač kaže da joj je ovo najvatreniji badić koji ima, a kako se čini, nije daleko od istine!

1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Claudia Rivier Claudia Rivier Claudia Rivier Claudia Rivier +0 Claudia Rivier Celebrity Slavonka bujnih grudi o kojoj su pisali i strani mediji raskošnim dekolteom opet je sve ostavila bez teksta

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene