Evo što je čudno!

Proslavila je 74. rođendan, ali ovaj podatak neobičan je svima koji vide njezine najnovije fotografije!

Vera Wang Vera Wang Instagram 1/27 >> Pogledaji ovu galeriju Vera Wang - 6 Vera Wang - 5 Vera Wang - 3 Vera Wang - 2 Vera Wang - 1 Vera Wang - 4 Vera Wang - 3 Vera Wang - 1 Vera Wang - 7 Vera Wang - 6 +16 Vera Wang - 5 Galerija

Slavna modna dizajnerica Vera Wang proslavila je 74. rođendan, a kad vidite njene fotografije nikako vam neće biti jasno da je ova žena već u osmom desetljeću života.

Slavna modna dizajnerica Vera Wang proslavila je 74. rođendan, a ova činjenica ne bi nimalo čudila da njene fotografije ne pokazuju potpuno suprotno od onog što bi mnogi očekivali.

Figura i mladoliko lice ove žene doista je nevjerojatno, a svi već godinama žele saznati koja je njena tajna za ovakav izgled u osmom desetljeću života.

Svoj rođendan proslavila je uz prijatelje i suradnike, a party je bio kaubojski tematiziran te je Vera nosila kaubojski šešir, mnogi od njih našli su se i kao ukrasi, a jedan takav bio je i na čokoladnoj torti koju je dobila.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by VERA WANG (@verawanggang)

Vera je jednom otkrila da su za njenu mladoliku kožu zaslužne umirujuće kupke s baby uljem, kreme za lice sa zaštitnim faktorom, redovita tjelovježba, zdrava prehrana i izbjegavanje takozvanog junk fooda, a tvrdi i da je rad održava mladom.

No, posljednje fotografije snimljene izbliza na crvenom tepihu pokazuju kako stvarno izgleda, a mnogi smatraju kako se podvrgnula i nekim estetskim zahvatima iako je ona sama to u nekoliko navrata opovrgnula.

Za one koji ne znaju, Vera je u dobi od 23 godine postala najmlađa modna urednica i stilistica časopisa Vogue dotad, a na toj poziciji ostala je punih 16 godina, nakon čega je otišla na mjesto glavne dizajnerice modne kuće Ralph Lauren. Prvu trgovinu brenda sa svojim imenom otvorila je 1990. godine na čuvenoj aveniji Madison na Manhattanu, a svojim luksuznim vjenčanicama uvela je revoluciju u modnu industriju.

Danas pod svojim brendom proizvodi i odjeću za svaki dan, obuću, modne dodatke, pa čak i posuđe, a izdala je i knjigu "Vera Wang on Weddings" jer dizajnira jedne od najpoželjnijih vjenčanica na svijetu.

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Marko Ciboci - 2 Marko Ciboci - 3 Marko Ciboci - 6 Marko Ciboci - 1 +26 Marko Ciboci - 4 Celebrity Ciboci se pohvalio golišavim fotkama s egzotične lokacije na kojoj se trenutačno odmara, do izražaja su došli mišići: ''Ma što zgodan, prezgodan!''

1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Nastasia Urbano Nastasia Urbano (Foto: Screenshot) Nastasia Urbano (Foto: Screenshot) Nastasia Urbano (Foto: Facebook) +3 Nastasia Urbano (Foto: Facebook) Nekad i sad Ova žena živjela je san snova, bila prava ljepotica i imala uspješnu karijeru, a onda joj je jedan događaj odredio tužnu sudbinu s kojom se danas bori!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene