Bome se trudi

Ne gubi vrijeme: U sportskom grudnjaku i tajicama požurila na trenutno joj omiljenu lokaciju u gradu

Vanessa Hudgens (Foto: AFP) Vanessa Hudgens (Foto: AFP) Afp 1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Vanessa Hudgens (Foto: AFP) +0 Vanessa Hudgens (Foto: AFP) Galerija

Vanessa Hudgens istaknula je top-formu na kojoj naporno radi u sportskom grudnjaku i tajicama.

Lijepa američka glumica Vanessa Hudgens nikako ne želi uzalud gubiti vrijeme dok traje pandemija koronavirusa i izolacija, već se trudi ostati u što boljoj formi i dobrog zdravlja.

Pogledaj i ovo Vanessa Hudgens (Foto: AFP) samo opušteno Slavna ljepotica priredila pravi show na plaži: Mazila se s prijateljicom, plesala i pokazala sve svoje čari!

31-godišnja glumica snimljena je na putu u teretanu u Los Angelesu, koja joj je jedno od omiljenih lokacija u posljednje vrijeme, prilikom čega nikome nije promakla njezina top-figura koju je istaknula u uskim tajicama i sportskom grudnjaku te pokazala goli trbuh. Vanessa je bila odlično raspoložena, osmijeh nije skidala s lica, a sa sobom je imala i zaštitnu masku bez koje se većina njezinih kolega ne pojavljuje nigdje u javnosti.

Vanessa je krajem prošle godine prekinula 9-godišnju vezu s kolegom Austinom Butlerom, a nakon toga bila je viđena s NBA košarkašem Kyleom Kuzmom. Međutim, njihovo izlaženje bilo je kratka vijeka, s obzirom na to da je on već u vezi s manekenkom Winnie Harlow.

Kao razlog prekida s Austinom nakon devet dugih godina spominjalo se to da ona još ne želi djecu, o čemu je bila i sama javno govorila.

"Želim se udati, putovati, a onda imati djecu. Vjerojatno u kasnim tridesetima. Svačiji sat je drugačiji", jednom je prilikom izjavila.

Prije Austina glumica je ljubila glumca Zaca Efrona, i to od 2005. do 2010. godine.

1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Jennifer Aniston, Matt LeBlanc, David Schwimmer, Courteney Cox, Lisa Kudrow, Matthew Perry (Foto: Instagram) Matt LeBlanc (Foto: Profimedia) Matt LeBlanc (Foto: Profimedia) Mike Hagerty i Matt LeBlanc (Foto: Screenshot) +5 Matt LeBlanc i Courtney Cox (Foto: Getty Images) Celebrity Malo je toga ostalo od velikog zavodnika Joeyja: Pogledajte kako danas izgleda omiljeni glumac hit-serije

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene