Ljepotica u crnom

"Najseksi plesačica u Hrvata" zablistala u "vrućim" hlačama za koje treba savršena linija i hrabrost

Valentina Walme i Davor Garić (Foto: Danijel Galić) Valentina Walme i Davor Garić (Foto: Danijel Galić) Danijel Gali? 1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Valentina Walme i Davor Garić (Foto: Danijel Galić) Valentina Walme (Foto: Instagram) Valentina Walme (Foto: Instagram) Valentina Walme (Foto: Instagram) Valentina Walme (Foto: Instagram) Valentina Walme (Foto: Instagram) +0 Valentina Walme (Foto: Instagram) Galerija

Valentinu Walme i Davora Garića ponovno ćemo gledati u showu "Ples sa zvijezdama" već ove nedjelje.

Lijepa i talentirana Valentina Walme očarala nas je već u prvoj epizodi showa "Ples sa zvijezdama".

Pogledaj i ovo Valentina Walme i Davor Garić Ne vjeruje... Jedna od naših najljepših plesačica s nostalgijom se prisjetila lijepih vremena, a objavu je komentirao i njezin kolega

Zanosna plavuša s dugogodišnjim plesačkim iskustvom u plesnom spektaklu koji svake nedjelje gledamo na Novoj TV nastupala je s voditeljem Davorom Garićem i iako je par ispao, ove nedjelje ponovno se vraćaju na pozornicu kako bi se pokušali vratiti i u sami show.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tina Walme LaTina (@tina.walme) on

Duo je ostao u prijateljskim odnosima i nakon ispadanja, a čini se kako su i rado viđeni gosti raznih domaćih događanja koja su se intenzivirala s ljepšim i sunčanijim vremenom.

Jučer je modni dvojac ELFS u svom dućanu u samom centru Zagreba organizirao promociju novih limited edition omekšivača uz brojna poznata lica s domaće scene. Među njima su bili i Davor i Valentina, koja je još jednom zadivila linijom koju je istaknula uskim PVC hlačama te kratkim topićem koji je otkrio njezin čvrsti trbuh i ramena.

27-godišnja ljepotica imala je i savršenu frizuru kao uvijek, ali i veliki osmijeh na licu, baš kao i Davor, pa je jasno kako je duo odlično kliknuo, i to ne samo na plesnom podiju.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tina Walme LaTina (@tina.walme) on

Valentinu javnost već neko vrijeme naziva "najseksi plesačicom u Hrvatskoj", a vjerovali ili ne, ona je nekada bila brineta. Ipak, ono što se nikada nije promijenilo jest njezina ljubav prema plesu, zbog čega je rado viđen gost spotova raznih domaćih izvođača, od Severine do Lane Jurčević.

Vjerujemo da ćemo o ovoj mladoj dami čuti još mnogo toga, zasluženo! 

1/12 >> Pogledaji ovu galeriju Polina Glen (Foto: Instagram) Polina Glen (Foto: Instagram) Polina Glen (Foto: Instagram) Polina Glen (Foto: Instagram) +7 Polina Glen (Foto: Instagram) Celebrity Nije sramežljiva: Jasno je čime je mlađahna plesačica osvojila srce 32 godine starijeg glumca

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene