Pronašla sreću

Trudna Lana Jurčević nakon kraha veze s Tedeschijem udaje se za makedonskog nogometaša

Emil Tedeschi (FOTO: Igor Soban/PIXSELL) Emil Tedeschi (FOTO: Igor Soban/PIXSELL) 1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Emil Tedeschi (FOTO: Igor Soban/PIXSELL) Galerija

Lana Jurčević i Emil Tedeschi mlađi bili su u višegodišnjoj vezi koju su naprasno prekinuli u ljeto 2018. te brzo pronašli utjehe u drugim partnerima.

Lana Jurčević najstarija je kći bivšeg Dinamova trenera te izbornika Azerbejdžana Nikole Jurčevića, ali i bivša djevojka Emila Tedeschija mlađeg.

Pogledaj i ovo Nika Perenčević prva zdesna (FOTO: Getty) Tajnoviti par Emil Tedeschi i 17 godina starija supruga Nika Perenčević u rijetkom pojavljivanju u javnosti

Plavokosa ljepotica ima mnogo razloga za slavlje jer se dva dana nakon Božića, 27. prosinca, udaje za svog izabranika, makedonskog nogometaša Ristu Rikija Mitrevskog.

Lana je i u drugom stanju, doznaje Jutarnji List, no spol djeteta te lokacija vjenčanja još uvijek nisu poznati javnosti. 28-godišnji Rista trenutačno igra na Cipru, a 25-godišnja Lana ne skriva vezu s njim na društvenim mrežama već neko vrijeme.

Ipak, ne zna se kada je točno započela njihova veza, što nimalo ne čudi jer je Lana godinu dana skrivala i vezu s Tedeschijem.

Naime, za nju se saznalo 2016. godine, dok je zapravo započela godinu dana ranije. Par se često mogao vidjeti na Cedevitinim utakmicama, no privatne trenutke dijelili su tek tu i tamo.

Prekinuli su navodno prošloga ljeta, a nakon toga Lana je izbrisala sve zajedničke fotografije te otputovala u Australiju.

Ubrzo se saznalo kako se Tedeschi mlađi planira ženiti sa 17 godina starijom Nikom Perenčević, kćeri jednog od najbogatijih Hrvata Mihajlom Perenčevićem, koja i sama ima troje djece iz propalog braka.

To se na kraju i dogodilo u ožujku 2019. godime na Malom Lošinju uz velike mjere osiguranja, a hoće li takvo biti i Lanino vjenčanje, tek ćemo vidjeti. 

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Blac Chyna (Foto: Instagram) Celebrity Pljačka, batine i bijesna bivša supruga nisu razdvojili par koji je priredio vrući show pred kamerama

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene