Filmska priča

Pljačka, batine i bijesna bivša supruga nisu razdvojili par koji je priredio vrući show pred kamerama

Blac Chyna (Foto: Instagram) Blac Chyna (Foto: Instagram) Instagram 1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Blac Chyna (Foto: Instagram) Galerija

Rich The Kid u ožujku prošle godine razveo se od supruge Antonette Willis, a sreću je brzo pronašao s modelom Tori Brixx.

Kada ne znaš kako drugačije privući pažnju, pojaviš se s atraktivnom djevojkom na crvenom tepihu, pobrineš se da odjene haljinu iz koje joj ispadaju grudi te joj uvališ jezik pred kamerama.

Pogledaj i ovo showbuzz oglasio se šerifov ured Istraga stravične pucnjave na setu filma "Rust" i dalje traje, policija zatražila pomoć zbog predmeta koji Alec Baldwin nije predao

Jasno nam je kako ovo zvuči, no to je upravo ono što se dogodilo na sinoćnjoj dodjeli nagrada American Music u Los Angelesu na kojoj se pojavio i 27-godišnji reper Rich The Kid s partnericom Tori Hughes, modelom poznatijim pod umjetničkim imenom Tori Brixx.

Ipak, više od njihova showa na crvenom tepihu javnost je bila zainteresirana za njihovu ljubavnu priču.

Naime, reper je još donedavno bio u braku sa suprugom Antonette Willis, s kojom ima dvoje djece, no u ožujku 2018. godine ona je predala zahtjev za razvod braka, a kao razlog je navela njegove brojne prevare, među kojima su i one sa starletama Blac Chynom i Indijom Love.

Willis je tražila skrbništvo nad djecom uz opasku da reper može viđati djecu kad god poželi, a tražila je i novčano uzdržavanje.

Istovremeno, optužila ga je i za fizičko nasilje te tjeranje na abortus tijekom zajedničkih godina, i to čak tri puta. Ubrzo nakon razvoda reper je započeo vezu s modelom Tori Hughes, odnosno Tori Brixx, s kojom je ranije ove godine dobio sina. No ni ova veza ne može se nazvati mirnom.

Naime, u ljeto 2018. godine u Torin dom upali su maskirani i naoružani pljačkaši, a u to vrijeme s njom je bio i reper, kojeg su na kraju pretukli jer im se suprotstavio. Manekenka je također zaradila krvavu šljivu ispod oka, no ne zna se je li to bio određeno upozorenje paru ili doista samo slučajna pljačka.

Tako je na nekim fotografijama manekenka imala dvije modrice, jednu ispod svakog oka, a onda je brzo snimila video na kojem ima samo onu ispod lijevog oka. Nije dugo trebalo da počnu priče o tome kako je sama organizirala pljačku, a tada se na nju javno obrušila i bivša reperova supruga te joj poručila da će ju prebiti kad ju vidi jer su njezina djeca mogla biti tamo u to vrijeme.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tori Hughes (@toribrixx) on

U veljači ove godine na repera i njegovu ekipu pucali su nepoznati napadači ispred jednog studija u Los Angelesu u kojem je u to vrijeme snimao i puno poznatiji Usher. Opet je sve prikazano kao pljačka, no nitko nije previše povjerovao u to, posebno jer se takvo nešto dogodilo drugi put u kratkom vremenu.

Čini se da reperu barem ljubav cvjeta, a hoće li ova priča imati sretniji kraj nego prethodna, to nam ostaje vidjeti. Ipak, neke stvari od sinoć možda nismo trebali vidjeti...

Procijenite sami, kao i to je li par kopirao ponašanje slavne reperice Cardi B i njezina supruga Offseta, koji su ovakve poljupce izmijenili nekoliko puta na crvenom tepihu.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene