Hoće li unijeti pomutnju?

Vratile se najseksi farmerice: Atraktivna crnka izašla je prva zbog trudnoće, a Kristina Mandarina je lila suze zbog drugih!

Ena Friedrich Ena Friedrich Nova TV 1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Ena Friedrich Show Farma More i Maslina Ena Friedrich Kristina Penava Mandarina +0 Kristina Penava Mandarina Galerija

U show "Farma More i Maslina" vratili su se stari farmeri, a među njima su i Kristina Mandarina i Ena Friedrich.

Nakon što je farmerski OPG primio prve goste, ubrzo je stiglo još njih.

Pogledaj i ovo Kristina Penava Mandarina ''Nisam se pronašla'' Kristinu Mandarinu više nećemo gledati na ''Farmi''! Plakala je jer se nije uspjela uklopiti, ali ničega joj nije žao...

Najprije su farmere iznenadili Juka, Josip i Andrijana, a potom su s koferima stigli i Maja, Silvio, Ena Friedrich te Kristina Penava.

''Jako mi se sviđalo ovo mjesto i dalje mi se sviđa i s velikim srcem sam se vratio nazad'' , istaknuo je Josip, a najsretniji od farmera bio je Prince kada je ugledao svog starog prijatelja Juku.

No, nje dugo trebalo da uzbuđenje splasne jer su gosti postali pomalo zahtjevni. Čuvši kako je Zdenka dobila masažu stopala, Andrijana je također izrazila želju za tom uslugom, no farmerima to nije po volji. Gosti su se brzo opustili, a nekolicina njih primijetila je kako se sadašnja farma bitno razlikuje od one kada su tu boravili.

Inače, Ena je prva napustila show "Farma More i Maslina" jer je imala poseban razlog za to. "Trudna sam. Saznala sam relativno nedavno, nisam stigla otići ni na pregled. Došla sam tu na Farmu i voljela bih ovaj period biti u nekom možda, ne nužno mirnijem, ali barem meni nekom uobičajenom mjestu i aktivnostima", otkrila je pred kamerama.

Ostali natjecatelji su joj poželjeli sve najbolje i ispratili ju s Farme zagrljajima i lijepim riječima.

"Znala sam da neće potrajati ova priča sa mnom, onog dana kada sam saznala da sam trudna. Iskreno, zbog toga mi je teško bilo i psihički i fizički, hormoni mi divljaju. Ali fizički sam stvarno iscrpljena, više nego bih inače bila", priznala je Ena.

1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Zdenka Jakus Zdenka Jakus Zdenka Jakus Zagrljaj Sanje Emm i Zdenke Jakus +0 Zdenka Jakus Celebrity Izlazak iz "Farme" teško joj je pao, a u životu joj se dogodila jedna čudna promjena: "Ali lijep je osjećaj..."

Ovoj domaćoj ljepotici čiji Instagram vrvi aktraktivnim i seksepilnim fotografijama sudjelovanje u reality showovima nije strano, gledali smo ju i u "Ljepoticama i genijalcima" što je za nju ostalo u lijepom sjećanju donijelo joj velik broj pratitelja na Instagramu, čak 131 tisuću njih.

Za ovu atraktivnu Hrvaticu čuli su i u dalekoj Indiji, točnije u Bollywoodu.

"Život me više puta odveo u Bollywood, tako da sam protekle četiri godine često na snimanjima u Indiji. Serija "Door no. 403", u kojoj sam imala prilike glumiti, osvojila je nagradu za najbolju web-seriju na nacionalnoj razini", otkrila nam je Ena u jednom od intervjua.

Ni Kristina Penava, koja je poznata kao Kristina Mandarina, nije puno tugovala zbog napuštanja "Farme". "Drago mi je da sam sudjelovala u showu 'Farma' jer sam prije svega stekla nove radne navike, susrela se s raznim zadacima i ljudima različitih stavova i razmišljanja. Jedno nezaboravno i poučno iskustvo. Nije mi žao što sam ispala ni najmanje, nisam imala ni cilj doći do kraja. Moj cilj je bio upoznati nove ljude i steći nova radna iskustva", ispričala je.

Kristina je ponekad i zaplakala u showu jer se nije uspjela uklopiti. "Dođe mi teško jer mi je žao da me većina farmera nekad ne pozove na nešto. Ne bih sada nikoga izdvajala, ali uvijek nekako ostanem sama, ostanem u sjeni. Trudim se skrenuti misli s toga'', objasnila je tada svoje emocije.

Otkrila je i čemu se najviše veselila nakon izlaska s "Farme". "Najviše sam se obradovala svom dečku, obitelji i povratku mojim životnim navikama", ispričala je.

Nakon odlaska iz showa vratila se svojoj svakodnevici koja se nije promijenila. "Nakon izlaska iz 'Farme" sve je kao i prije. Živim normalno, radim i dalje na štandu. Provodim kvalitetno vrijeme s prijateljima", rekla je Kristina.

Show "Farma More i Maslina" ne propustite na Novoj TV, a sve novosti potražite na službenoj web-stranici Farme!

1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Silvio Maja Bajamić i Silvio Krstanović Silvio Krstanović - 1 Silvio Krstanović +1 Silvio Krstanović Celebrity Fitness trener napustio "Farmu" pa otkrio promjene u svom životu i detalje odnosa s Majom Bajamić

 

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene