Kontroverzni navodi

Otkriveno tko je ubio Tupaca? Nije bio prava meta, za sve kriva pohlepna žena?

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Tupac nije bio meta ubojstva? Njegovu smrt brojni obožavatelji diljem svijeta oplakuju i danas.

Prošla je 21 godina otkako je ubijen Tupac Shakur, a sada je, čini se, poznato tko je ubojica. Prema tvrdnjama Mariona Sugea Knighta, nekadašnjeg vlasnika izdavačke kuće Death Row, Tupaca su ubili Knightova bivša žena Sharitha i šef osiguranja Death Rowa Reggie White Jr.

Pogledaj i ovo Tupac (Foto: Profimedia) SAVRŠENO UTOČIŠTE Opet tvrde da uopće nije umro: Glazbenik više od 20 godina ima tajno skrovište u indijanskom rezervatu?

Da podsjetimo, Tupac i Knight vraćali su se u rujnu 1996. godine s gledanja boksačkog meča Mikea Tysona u Las Vegasu, kada je na njih pucano iz jurećeg automobila. Knight tvrdi, preko svog odvjetnika, da dugi niz godina znao da iza ubojstvaTupaca stoje Reggie i njegova bivša žena Shakirtha. Daily Mail prenosi i da odvjetnik ima detaljne informacije o ubojstvu Notoriousa B.I.G.-a, koje se dogodilo 1997. godine.

Suge Knight trenutno je u zatvoru zbog prometne nesreće koja je završila smrću, a dosad je govorio o tome kako misli da zna tko bi mogao biti Tupacov ubojica. Prvi put je imena javno obznanio u dokumentarcu "Tupacovo ubojstvo: Bitka za Compton", redatelja Michaela Douglasa Carlina i Richarda Bonda. Tvrdi da je prava meta ubojstva bio on, a ne Tupac. U dokumentarcu se mogu čuti i sumnje detektiva Russella Poolea, koji je također sumnjao na Sharitu i Reggieja. Poole je tvrdio da Suge i Sharita tada još nisu bili razvedeni, kao i da bi, u slučaju njegove smrti, sve pripalo Shariti pa je u tome vidio veliki motiv. White je sve navode odbacio.

 

Could this be true? • • • Marion 'Suge' Knight has finally revealed that he was the real target in the drive by that killed Tupac Shakur according to his attorney's affidavit. Rapper has always refused to identify the shooter of Tupac until now He claims that it was his ex-wife Sharitha and former Death Row Records security chief Reggie White Jr #rumors #sugeknight #tupac #goat

A post shared by CoreVizionTv (@coreviziontv) on

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene