slavlje u istri

Tony i Dubravka Cetinski sedam godina nakon vjenčanja u Vegasu izmijenili zavjete u crkvi, pogledajte kako su izgledali mladenci

Dubravka i Tony Cetinski - 4 Dubravka i Tony Cetinski - 4 In Magazin 1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Dubravka i Tony Cetinski - 4 Dubravka i Tony Cetinski - 3 Dubravka i Tony Cetinski (Foto: Instagram) Tony Cetinski, Dubravka Cetinski (FOTO: Facebook) In Magazin: Tony Cetinski - 7 In Magazin: Tony Cetinski - 5 Tony Cetinski Dubravka i Tony Cetinski - 2 +0 Dubravka i Tony Cetinski - 1 Galerija

Tony i Dubravka Cetinski prvi put su se vjenčali 2014. godine u Las Vegasu, a sada su imali i crkveno vjenčanje u Istri.

Pjevač Tony Cetinski ponovno je oženio svoju suprugu Dubravku nakon sedam godina braka.

Pogledaj i ovo Tony i Dubravka Cetinski - 2 vječni romantik Cetinski sasvim iskreno o bajci koju živi: "Dobro kad možeš s nekim tako biti i nakon 10 godina reći da je kao da ste se jučer upoznali''

Par se prvi put vjenčao početkom 2014. godine u Las Vegasu, a sada su zavjete izmijenili i u crkvi. Fotku s vjenčanja na svojem je Instagrmu objavio Tony koji je otkrio i da se ceremonija održala u Istri.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Tony Cetinski⭐️𝕠𝕗𝕗𝕚𝕔𝕚𝕒𝕝 (@tonicetinski)

"Svako dobro koje imamo ili činimo može jedino dolaziti od Boga koji je samo Dobro. Isto tako ljubav ako hoće biti prava, mora dolaziti od Božje ljubavi. Redovito prisustvovanje svetoj misi i primanje Tijela Kristova čini da postajemo novi ljudi, kristoliki. Tada je i naša ljubav bliža onoj pravoj ljubavi kakvu vidimo da Krist ima prema nama. Sami nemamo snage ljubiti do vječnosti, ali snagom Euharistije, pritjelovljeni Kristu, možemo ljubiti iznad ljudskih dimenzija. Zato ima smisla poziv koji supružnici nalaze kod svetog Pavla koji govori o smrti na križu koja se nastavlja u Euharistiji: Muževi, ljubite svoje žene kao što je Krist ljubio Crkvu te sebe predao za nju", napisao je pjevač uz fotku, a uslijedile su brojne čestitke mladencima.

Dubravka je odabrala elegantnu strukiranu vjenčanicu bez rukava i s otvorenim leđima, a Tony je nosio klasično crno odijelo s bijelom košuljom i leptir mašnom. Fotku mladenaca u svojim je Storyjima na Instagramu objavio i arhitekt Ante Vrban, a podijelio i jednu na kojoj pozira s mladoženjom.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Architect Ante Vrban (@antevrban)

Kada su se vjenčali u Vegasu, Tony je također nosio crno odijelo, ali ga je upotpunio šeširom s cilindrom, a Dubravka je imala čipkastu vjenčanicu s izrezom na dekolteu. Kako su tada izgledali, pogledajte u našoj galeriji, a zanimljivo je i da im je kum bio imitator Elvisa Presleya.

Inače, pjevač je nedavno u 53. godini postao djed. Njegov sin Christian Cetinski sa suprugom Ninom dobio je kći Elenu. Tony je dobio sina Christina u srpnju 1997. godine s bivšom suprugom Antonelom Butigan.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene