SUKOB

Kolega poručio Kekinu: 'Državna blagajna tvoje je vime kojega sišeš, iz kojeg ždereš'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

U singlu 'Ja nisam vaš' Kekin se obračunao sa desnicom. Stigao je odgovor, i to od kolege koji mu je često bio predgrupa!

Kada je Mile Kekin objavio singl 'Ja nisam vaš', u kojoj se obračunao s desnicom i hrvatskom prošlosti, izazvao je žestoku reakciju javnost.

Pogledaj i ovo Mile Kekin gotovo ga nikad ne vidimo Mile Kekin pozirao sa sinom koji nema naviku pojavljivati se na mjestima gdje su kamere, malo tko je dosad znao kako izgleda!

Singl je postigao veliku gledanost na YouTubeu, a potakao je i na brojne reakcije. Među onima koji su reagirali, našao se i Kekinov kolega Toni Aničić, iz splitskog benda 'Đubrivo'.

Tonči Aničić objavio je neuglazbljenu pjesmu 'Kekin arlekin'. Dok Kekin pjeva 'Ja nisam vaš, nisam vaš od glave do pete, Ja nisam vaš, moji su dobili '45.', Aničić mu poručuje u neuglazbljenom singlu: 'Ti nisi naš, nisi naš od glave do pete ti nisi naš, tvoji su izgubili 95. Nestalo stiha, presušile rime državna blagajna tvoje je vime kojega sišeš, iz kojeg ždereš, a po toj državi stalno sereš'!

OVDJE PROČITAJTE nastavak priče!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene