Hm...

Tom Cruise snimljen sa sinom kojeg gotovo uopće ne viđamo, a sam je opet privlačio pažnju zbog jednog detalja

Isabella i Connor Cruise (Foto: Profimedia) Isabella i Connor Cruise (Foto: Profimedia) Profimedia 1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Isabella i Connor Cruise (Foto: Profimedia) Nicole Kidman i Tom Cruise (Foto: AFP) Nicole Kidman i Tom Cruise (Foto: AFP) +0 Tom Cruise (Foto: Screenshot) Galerija

Tom Cruise snimljen je u rijetkom izlasku sa svojim sinom Connorom, kojega je posvojio tijekom braka s Nicole Kidman i koji zbog očeve kontroverzne religije ne razgovara sa svojom majkom.

Glumac Tom Cruise (59) za vikend je snimljen u izlasku sa svojim 26-godišnjim sinom Connorom, kojeg rijetko imamo priliku vidjeti u javnosti.

Pogledaj i ovo Tom Cruise - 6 Hrabrost ili ludost? Možete li pogoditi koji se glumac usudio ovakvo nešto napraviti? Ima 61 godinu, ali od ovakvih vratolomija ne odustaje!

Otac i sin skupa su bili na bejzbolskoj utakmici u San Franciscu, gdje su ih snimili fanovi i snimke podijelili na društvenim mrežama. Osim što je bio atrakcija zbog same pojave, mnogi su uočili neke promjene na njegovu licu, djelovao je podbuhlo. 

Još prije nekoliko godina šuškalo se da je zategnuo lice, kad se na dodjeli nagrada BAFTA pojavio kao voštana lutka, nakon čega su ga dočekali brutalni komentari na Twitteru, no on nikada nije komentirao da lice pomlađuje estetskim korekcijama. 

Promjene na njegovom licu možete vidjeti na ovom linku. 

Glumac je s obožavateljima pozirao za selfieje i činio se jako dobro raspoložen, iako je nedavno prekinuo kratku romansu s 20 godina mlađom glumicom Hayley Atwell, koju je upoznao na setu najnovijeg nastavka filmske franšize "Nemoguća misija".

Tom je Connora posvojio kad je bio u braku s glumicom Nicole Kidman, a zajedno imaju i kći Bellu. Cruise ih je oboje okrenuo k scijentologiji, zbog čega već godinama ne razgovaraju sa svojom majkom jer ona nije članica scijentološke crkve.

Iz istog razloga Tom već devet godina nije vidio svoju najmlađu kći, 15-godišnju Suri, koju je dobio s glumicom Katie Holmes.

Inače, Connor je ovo ljeto snimljen u javnosti prvi put nakon gotovo dvije godine, a paparazzi su ga ulovili pred scijentološkom crkvom.

1/12 >> Pogledaji ovu galeriju Marina Gazija Marina Gazija Marina Gazija Janko Popović Volarić +7 Marina Gazija Celebrity Natjecateljica oštro reagirala jer se Martini i Maji nije svidjelo ono što vide: "U redu je biti seksi, i u redu je biti i mama''

1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Matija i Fran Matija Smetko i Fran Sekić Matija Smetko i Fran Sekić Matija Smetko i Fran Sekić +1 Matija Smetko i Fran Sekić Celebrity Šuput se susrela s mladićem kojem je još ranije javno rekla da je sladak, evo kako je on reagirao kad ga je prepoznala!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene