dugo je bio samac

Cruise prvi put u javnosti s 20 godina mlađom kolegicom u koju se zaljubio na setu, odavno nije izgledao ovako sretno!

Nicole Kidman i Tom Cruise (Foto: AFP) Nicole Kidman i Tom Cruise (Foto: AFP) afp 1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Nicole Kidman i Tom Cruise (Foto: AFP) Nicole Kidman i Tom Cruise (Foto: AFP) +0 Nicole Kidman i Tom Cruise (Foto: Profimedia) Galerija

Tom Cruise se za vikend pojavio na Wimbledonu u pratnji svoje djevojke Hayley Atwell.

Već se neko vrijeme zna da glumac Tom Cruise (59) ljubi kolegicu Hayley Atwell (39), no sada su se prvi put zajedno pojavili u javnosti.

Pogledaj i ovo Tom Cruise Evo o kome je riječ! Tom Cruise obnovio je vezu s ljepoticom od koje se prošle godine razišao? Iznenada ga je došla podržati!

Par je zajedno za vikend došao na Wimbledon, a iako su izbjegli bilo kakve dodire i nježnosti pred kamera, njihovi osmijesi sve su odali. Glumca poznatog po nagloj naravi dugo nismo vidjeli ovako dobro raspoloženog i čini se da je konačno uspio pronaći sreću nakon razvoda od Katie Holmes (42) poslije koje nije imao nijednu ozbiljnu vezu.

Tom se s 20 godina mlađom glumicom zbližio na snimanju filma "Nemoguća misija 7", u kojem oboje glume, a za njihovu vezu doznalo se u prosincu prošle godine.

Fotografije zaljubljenog para sa seta tada su obišle svijet, a nakon toga su uhvaćeni tijekom jednog intimnog trenutka u pauzi od snimanja.

"Tom i Hayley zaljubili su se na prvi pogled", kazao je za tada za The Sun izvor s filmskog seta. "Sastaju se nakon snimanja, sjajno se slažu i oboje izgledaju jako sretno", dodao je.

Podsjetimo, Tomovu braku s Katie presudila je njegova kontroverzna scijentološka vjera zbog koje se ona 2012. godine iselila iz njihove zajedničke kuće u strahu za sebe i njihovu kćer Suri. Glumac od tada navodno nijednom nije vidio kćer, jer mu vjera brani druženje s njom jer nije scijentologinja.

Prije Holmes bio je oženjen za Nicole Kidman. Par je bio u braku od 1990. do 2000. godine i zajedno su posvojili sina Connora i kćer Isabellu, a djeca su zbog Toma prihvatila vjerovanja scijentološke crkve i danas zato ne razgovaraju sa svojom majkom.

Prva žena s kojom je bio u braku bila je također glumica Mimi Rogers (65), a s njom se vjenčao 1987. godine. Razveli su se tri godine kasnije, a navodno ga je upravo ona uvela u scijentologiju.

1/6 >> Pogledaji ovu galeriju In Magazin: Antonija Dora Pleško - 2 In Magazin: Antonija Dora Pleško - 9 Antonia Dora Pleško (Foto: Instagram) Antonia Dora Pleško (Foto: Instagram) +1 Antonia Dora Pleško (Foto: Anamaria Batur) - 4 Celebrity Splićanka koju su nekad zvali čudom od djeteta sada se zbog uske prozirne haljine našla u malim problemima, no uspjela je ostati dama

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene