osebujan i ekscentričan

Jednog od najvećih favorita na Eurosongu s razlogom uspoređuju s Letom 3, a kažu da je i još luđi od njih!

Kaarija Kaarija Profimedia 1/20 >> Pogledaji ovu galeriju Käärijä - 1 Käärijä - 2 Käärijä - 3 Käärijä - 4 Käärijä - 5 Käärijä - 1 Käärijä Käärijä Kaarija - 1 Kaarija - 2 +9 Kaarija - 3 Galerija

Finska je jedan od glavnih favorita za pobjedu na ovogodišnjem Eurosongu, a predstavlja ih osebujni Kaarija kojeg zbog izgleda i nastupa uspoređuju s Letom 3.

Predstavnik Finske na ovogodišnjem Eurosongu je reper, pjevač i tekstopisac Kaarija, koji se glazbom bavi od 2014. godine.

Pogledaj i ovo Verka Serduchka nezaboravna ličnost Pogledajte kako izgleda čovjek iza eurovizijske legende Verke Serduchke, u svakodnevnom izdanju teško biste ga prepoznali!

Svoju zemlju predstavlja s pjesmom "Cha Cha Cha", koju pjeva na finskom jeziku i u kojoj je spojio rap, elektronsku glazbu, metal i šlager.

Kaarija je i jedan od glavnih favorita za osvajanje Eurosonga i na kladionica mu zasad predviđaju drugo mjesto, dok najveće šanse daju predstavnici Švedske Loreen i njezinoj pjesmi "Tattoo".

Osebujni Finac osvojio je publiku svojim zaraznim refrenom, ali i nastupom za pamćenje, a dodamo li svemu tome još i njegovo razgolićeno izdanje, jasno je zašto ga uspoređuju s našim Letom 3, dok neki kažu i da je još i luđi od njih.

I on je, poput letovaca, oko sebe okupio vojsku fanova koji se odijevaju poput njega, a za jednoga od njih su ga novinari BBC-ja nedavno čak i zamijenili. Urnebesan trenutak kada su na ulici zaustavili obožavatelja misleći da je izvođač postao je i viralni hit.

Finska je dosad već jednom osvojila Eurosong, a bilo je to 2006. godine, kada ih je predstavljao bend Lordi s pjesmom "Hard Rock Hallelujah".

1/20 >> Pogledaji ovu galeriju Juliana Nalu - 3 Juliana Nalu - 2 Juliana Nalu - 4 Juliana Nalu - 1 +15 Juliana Nalu - 15 Celebrity Tko je zgodna Brazilka o kojoj priča cijeli svijet? U gaćicama koje su malo toga prekrile pokazala je sve svoje čari!

1/34 >> Pogledaji ovu galeriju Lucija Baban - 25 Lucija Baban - 24 Lucija Baban - 23 Lucija Baban - 22 +29 Lucija Baban - 21 Celebrity Pogledajte zašto prezgodnu sestru naše poznate glumice na Instagramu prati više o 115 tisuća ljudi, puno je tu golišavih i izazovnih izdanja!

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene