Konačno je shvatila

Zvijezda popularne serije pokazala isklesano tijelo u 55. godini: "Bez filtera, šminke i negativnosti"

Teri Hatcher Teri Hatcher Teri Hatcher/Instagram 1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Teri Hatcher Teri Hatcher Teri Hatcher (Foto: AFP) Teri Hatcher (Foto: Profimedia) Teri Hatcher (Foto: Profimedia) - 1 Teri Hatcher (Foto: Profimedia) - 2 Teri Hatcher (Foto: Profimedia) - 3 Teri Hatcher (Foto: Profimedia) - 5 Teri Hatcher (Foto: AFP) Teri Hatcher +0 Teri Hatcher (Foto: AFP) Galerija

Teri Hatcher pohvalila se besprijekornom linijom i isklesanim tijelom.

Američka glumica i zvijezda serije "Očajne kućanice" Teri Hatcher nedavno je proslavila 55. rođendan i na društvenim se mrežama pohvalila isklesanom linijom i pokazala koliko se vježbanje u njezinim godinama isplati.

Pogledaj i ovo Eva Longoria (Foto: Getty Images) Kad glamur ispari Glumica koja se ne boji pokazati lice bez trunke šminke i ne pati za besprijekornim frizurama

"Konačno sam shvatila kako se mogu dobro osjećati u svojoj koži. Možda ne svaki dan, ali tijekom puno njih. Dijeljenje vlastite fotografije u bikiniju je moj način da se otvorim drugima i životu. Bez filtera, šminke i negativnosti", napisala je između ostalog Teri.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Teri Hatcher (@officialterihatcher) on

Teri se prije godinu dana našla na naslovnicama svjetskih tabloida nakon što je magazin "Star" objavio fotografije i vijest da je financijski propala te da živi u prikolici. Ona je sve to oštro bila demantirala.

"Ovo je apsurdno. Nisam siromašna. Jako sam dobro investirala svoj novac. Nisam beskućnik i ne živim vani u svojoj prikolici", rekla je tada glumica koja u svom vlasništvu ima i nekoliko nekretnina.
Teri je dodala i da su je paparazzi snimili u prikolici dok je odmarala od snimanja serijala pod nazivom "Van Therapy", a za koju su poslužile plaže u Los Angelesu.

1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Isla Fisher i Sacha Baron Cohen (Foto: AFP) Sacha Baron Cohen i Isla Fisher (Foto: Profimedia) Isla Fisher i Sacha Baron Cohen (Foto: AFP) Isla Fisher i Sacha Baron Cohen (Foto: AFP) +0 Isla Fisher (Foto: AFP) Celebrity Sjećate ga se kao blesavog lika sa škembicom i dlakavim prsima, no glumac je postao mišićavi komad

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene