Zbogom Relja!

Posljednje zbogom velikanu! "Bila mi je čast učiti od vas"

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Relja Bašić je preminuo. Cijela Hrvatska se oprašta od voljenog glumca.

Cijela Hrvatska oprašta se od velikog, obožavanog Relje Bašića. Preminuli glumac jedan je od najvećih zvijezda hrvatskog glumišta pa ne čudi što su društvene mreže prepune tužnih statusa i izražavanja žaljenja zbog njegove smrti. "Naš gospodin Fulir. Legenda. Počivajte u miru. Hvala Vam za svu umjetnost koju ste nam podarili i ostavili neizbrisiv trag! Zauvijek u najljepšem sjećanju...", napisao je Jasques Houdek na svom Facebooku.

Pogledaj i ovo Jacques Houdek nekoga je i pohvalio Jacques Houdek bez dlake na jeziku komentirao izvođače s Dore: "Hitno se javite, tu sam za vas..."

Putem Instagrama oprostila se od Relje Bašića i Bojana Gregorić Vejzović. Poručila je legendarnom glumcu da će svima nedostajati. Stefan Kapičić iz Los Angelesa poručio je glumcu kako mu je bila čast raditi i učiti od njega. "Laku noc gosn. Fulir. Bila je čast raditi sa vama i učiti od vas. Počivaj u miru, Relja Bašić. Legendo" napisao je uz Reljinu fotografiju i glumac Stefan Kapičić. Omiljenom "Fuliru" posljednje zbogom rekao je i premijer Andrej Plenković.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene