Vatrena Suzy

Vlasnica najbolje guze Brazila obožava nogomet, a atmosferu zapali čim se pojavi

Suzy Cortez (Foto: Instagram) Suzy Cortez (Foto: Instagram) instagram 1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Suzy Cortez (Foto: Instagram) Suzy Cortez (Foto: Instagram) Suzy Cortez (Foto: Instagram) Suzy Cortez (Foto: Instagram) Suzy Cortez (Foto: Instagram) Suzy Cortez (Foto: Instagram) Suzy Cortez (Foto: Instagram) Suzy Cortez (Foto: Instagram) Suzy Cortez (Foto: Instagram) Suzy Cortez (Foto: Instagram) +0 Suzy Cortez (Foto: Instagram) Galerija

Suzy Cortez slavna je navijačica Lionela Messija koja se ne libi skinuti se do gola samo kako bi potakla svog omiljenog igrača da što bolje igra.

Najvijači i najvijačice ključan su element za podizanje duha i elana sportaša, a kada imate podršku vatrene Brazilke Suzy Cortez nije ni čudo da ste najbolji nogometaš svijeta. 

Pogledaj i ovo showbuzz Nije ni sanjala Fotografija koja je 17-godišnjoj navijačici promijenila život

Crnokosa Suzy javnosti je poznata već niz godina i to prvenstveno zbog svoje ljubavi prema nogometu i Lionelu Messiju kojeg često bodri s tribina. Suzy je brazilska seks-bomba koja samom svojom pojavom užari nogometni teren i atmosferu na stadionu, pa ne iznenađuje da ju mnogi nazivaju najslavnijom navijačicom svijeta. 

Bujne obline, utrenirano tijelo i duga tamna kosa od ove su djevojke stvorili internet senzaciju, a ona je spremno prihvatila skidati se u minijaturne opravice i oslikavati golo tijelo navijačkim bojama. Iako je rođena Brazilka, Suzy ne skriva da joj je Argentinac Lionel Messi najdraži igrač na svijetu, a najdraži klub Barcelona. 

Povodom nominacije Messija za najboljeg igrača godine Suzy se odlučila skinuti i prekriti zlatnom prašinom ne bi li na taj način poručila da je za nju Messi uvijek zlatan. 

Osim što je poznata kao navijačica, Suzy je i Instagram model i vlasnica najbolje stražnjice Brazila. Naime, osvojila je titulu Miss Bum Bum izbora za najbolju guzu te zemlje predivnih žena. Da njezinoj ljepoti ne mogu odoljeti ljudi diljem svijeta dokazuje i činjenica da ju na Instagramu prati preko 2 milijuna ljudi. 

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Hi guys ! New super content Subscríbete ahora mismo para tener acesso! (LINK IN MY BIO) Para todo contenido hot. 📸🎥www.OnlyFans.com/SuzyCortez ☑

Objavu dijeli 𝙎𝙪𝙯𝙮 𝘾𝙤𝙧𝙩𝙚𝙯 (@suzycortezoficial)

1/12 >> Pogledaji ovu galeriju Luka Nižetić (Foto: Instagram) Luka Nižetić (Foto: Instagram) Luka Nižetić (Foto: Instagram) Luka Nižetić (Foto: Instagram) +7 Luka Nižetić (Foto: Instagram) Celebrity Ljetne su vrućine pri kraju, ali fotke našeg slavnog pjevača i dalje podižu temperaturu

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene