''ja sam davala opasku...''

Davor iznervirao Maju, evo što je kumovalo sukobu pred kamerama: ''Ma ne ulijeći mi u rečenicu, podrapat ću te ovim noktima!''

1/23 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput i Davor Bilman - 2 Maja Šuput i Davor Bilman - 1 Bruno Supertalent - 12 Bruno Supertalent - 11 Bruno Supertalent - 10 Bruno Supertalent - 9 Bruno Supertalent - 8 Bruno Supertalent - 7 Bruno Supertalent - 6 Bruno Supertalent - 5 +12 Bruno Supertalent - 4 Galerija

Bruno Tomašić u Supertalent je stigao peti put, a dok je čekao odgovore žirija nakon svog nastupa, Maja i Davor porječkali su se tijekom komentiranja.

Bruno Tomašić u Supertalentu se ove godine predstavio gašenjem svijeća umom koje baš i nije ispalo kako je on mislio da hoće, a dok su na njegov nastup članovi žirija davali svoje mišljenje, Maja i Davor malo su se porječkali, što je završilo smijehom do suza.

''Od svih budalaština koje si dosad ovih godina izveo…'', počela je Maja svoj komentar na Brunin nastup. 

''Kak to možeš nazvat budalaštinom?'' upitao ju je Davor što je ona ignorirala pa nastavila.

''Od svih budalaština na svijetu, i od svega što ti je moglo pasti na pamet, od svega na kugli zemaljskoj, kak ti ovo padne na pamet?'' zanimalo je Maju.

''Jednostavno'', odgovorio je Bruno.

''Ja se slažem da je ovo bilo glupo za poludjet'', krenula je opet govoriti Maja, na što je Davor krenuo govoriti: ''Ne, ne, ne'', a Maja se potom okrenula i rekla:

''Pa čekaj da kažem, pa nemoj mi, šuti!'' rekla je i nasmijala žiri.

''Ja mislim da se on samo došao našaliti, on nije došao proć, neki su se smijali i to je to'', nastavila je nakon čega joj je Davor opet upao u riječ: ''Ne, ne, ne!'', a Maja se ona izderala na njega: ''Ma ne ulijeći mi u rečenicu, podrapat ću te ovim noktima!!!'' a publika je prasnula u smijeh.

U razgovor im je potom uskočio Fabijan, na što je njega Maja pitala: ''Što sad ti hoćeš?''.

''Ja sam samo htio dati opasku na Martinin komentar…'' krenuo je dalje govoriti Davor, a sad je Maja njega prekinula.

''Ali ja sam sad davala opasku, nisam stala, udisala sam zrak! Pa ajde reci, ajde, ufff!!!'' rekla je.

Publika i žiri potom su se pošteno nasmijali te odlučili da će Bruni dati odgovore koji su bili očekivani, a to su bila tri ne i jedan da od Fabijana.

1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Kiara Cenko - 1 Kiara Cenko - 5 Kiara Cenko - 4 Kiara Cenko - 3 +6 Kiara Cenko - 2 Celebrity Ovoj djevojčici svi bi trebali biti podrška nakon hrabrog i javnog istupa o stanju s kojim se suočila, a evo što je došla pokazati u Supertalent!

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput, Supertalent Maja Šuput, Supertalent Maja Šuput i Marko Grubnić, Supertalent Maja Šuput, Supertalent +26 Maja Šuput, Supertalent Celebrity Ova haljina Maje Šuput trebala je biti normalna i prosječna, no sve se otelo kontroli: "Na kraju je ispala kao disko kugla!"

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene