"Teško" mu je

Slučajno ili namjerno? Stjepan Hauser otkrio s kime uživa na egzotičnim Maldivima

Stjepan Hauser (Foto: Instagram) Stjepan Hauser (Foto: Instagram) Instagram 1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Stjepan Hauser (Foto: Instagram) Stjepan Hauser (Foto: Instagram) Stjepan Hauser (Foto: Instagram) Stjepan Hauser i Bendetta Caretta (Foto: Instagram) Stjepan Hauser i Bendetta Caretta (Foto: Instagram) Stjepan Hauser i Lola Astanova (Foto: Instagram) +0 Stjepan Hauser (Foto: Instagram) Galerija

Stjepan Hauser je iz hrvatske zime pobjegao na sunčane Maldive, a čini se kako nije sam.

Naš najpopularniji violončelist Stjepan Hauser pohvalio se fotografijama s egzotičnih Maldiva na kojima, čini se ne uživa sam.

Naime, Stjepan je objavio nekoliko fotografija, a na jednoj od njih u odrazu sunčanih naočala koje nosi, vidi se misteriozna djevojka čiji identitet zasad ne znamo. Ne znamo je li fotografiju slučajno ili namjerno objavio, ali znamo da je izazvala veliku pažnju. 

33-godišnji glazbenik pokazao je i dio luksuznog smještaja u kojem boravi i ispija pjenušac, izležava se u mreži iznad mora i osvježuje se u bazenu.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by HAUSER (@hausercello) on

Stepanov ljubavni život izaziva veliko zanimanje javnosti, još otkako je 2017. godine prekinuo ljubavnu vezu s pjevačicom Jelenom Rozgom, nakon čega su ga povezivali s brojnim ljepoticama poput Benedette Carette, Lole Astanove i Stele Opančar no on nikada nije potvrdio niti negirao neku od tih priča.

1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Marko Grubnić se ženi - 9 Marko Grubnić se ženi - 9 Marko Grubnić se ženi - 10 Marko Grubnić se ženi - 8 +1 Marko Grubnić se ženi - 3 inMagazin Marko Grubnić se ženi: ''Vjenčat ćemo se već ove godine, blagoslovljen sam i volim svoj život''  

Goran iz Drugo ime ljubavi: ''Ovo svaki muškarac mora jednom u životu probati!'' | Nova Buzz

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene