Pravo ludilo

Kakvo iznenađenje za Maju: Dubrovački steperi zaplesali na njezinu pjesmu, ona skočila od sreće

Maja Šuput Maja Šuput DNEVNIK.hr 1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Step n jazz Maja Šuput Step n jazz Step n jazz Step \'n Jazz, Maja Šuput (Foto: Screenshot Nova TV) Step \'n Jazz, Maja Šuput (Foto: Screenshot Nova TV) +0 Step \'n Jazz, Maja Šuput (Foto: Screenshot Nova TV) Galerija

Step 'n jazz oduševili su još na audicijama, a onda je stigao polufinalni nastup kojim su pomeli pozornicu.

Svoje mjesto u finalu Supertalenta osigurala je i rasplesana dubrovačka skupina Step 'n jazz.

Pogledaj i ovo Snimanje promo spota za Supertalent ''ako mislite da ste vidjeli sve...'' Pogledajte što vas čeka u novoj sezoni Supertalenta: ''Neki kandidati su toliko šokantni da sam bio uvjeren da je skrivena kamera iza nas!''

Kada bi ova skupina tražila primjereni slogan za sebe, bio bi to svakako: kad se male cipelice slože, sve se može, sve se može. Tako se uspjelo proplesati i do samog finala najpopularnijeg talent showa.

"Odlučili smo se prijaviti na Supertalent jer smatramo da bi se cijela Hrvatska trebala malo više osvijestiti o stepu", zaključila je njihova članica Mia. Zanimljivo, grupa ima samo jednog muškog člana Mihaela, a nakon njihova polufinalnog nastupa Bilman im je zaželio nešto u vezi s još kojim muškim članom.

"Ako nakon ovog nastupa ne bude više muških članova, onda netko nešto nije skužio", poručio im je, dok je njegova kolegica Maja bila još ushićenija. "Vi ne da ste razvalili, vi ste pomeli pozornicu! Moram priznati da sam vas prvi put doživjela kao klince, a sad ste mi skroz nekako odrasli", poručila im je.

Vrckavi plesači iz Dubrovnika odabrali su i zanimljivu pjesmu za energični nastup, a riječ je o prošlogodišnjoj pobjednici Eurosonga, osebujnoj Netti i njezinoj pjesmi "Toy".

Zajednička energija, usklađenost i zarazni ritam koji su proizvele cipelice ovih plesača izazvali su pomutnju u studiju i potvrdili da je step iznimno dojmljiv ples.

Isto je tako bilo i u finalu gdje su pokazali kako plešu penzioneri, a onda su ubacili i Majinu pjesmu "Amnezija" u točku, što je nju oduševilo. "Jesam vam rekao kolege da babe imaju potencijala", bio je prvi komentar od Davora Bilmana koji je nasmijao cijeli studio.

"To što vi radite jest sve samo ne lupanje nogama i ovaj nastup može biti na svakoj pozornici na svijetu. Vi ste naš budući izvozni proizvod", istaknuo je Janko koji je večeras vrlo domišljat u komentarima.

"Ovo je jedan od nastupa kad stane srce, zovi 112", poručila im je Maja koja je zaplesala na njihov nastup i prije nego su pustili njezinu pjesmu.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene