Svega je bilo

Štefica napustila Farmu pa oplela po jednoj od farmerica: ''To za mene nije ni majka ni žena''

Dvoboj Štefica i Matea (Foto: Dnevnik.hr) Dvoboj Štefica i Matea (Foto: Dnevnik.hr) DNEVNIK.hr 1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Dvoboj Štefica i Matea (Foto: Dnevnik.hr) Dvoboj Štefica i Matea (Foto: Dnevnik.hr) Dvoboj Štefica i Matea (Foto: Dnevnik.hr) Dvoboj Štefica i Matea (Foto: Dnevnik.hr) +0 Dvoboj Štefica i Matea (Foto: Dnevnik.hr) Galerija

Sa Šteficom Rožanković koja je napustila Framu, razgovarali smo o njezinom boravku nafarmi u kući punoj različitih osobnosti.

U dvoboju izdržljivosti na cijevi, Štefica je izgubila od Matee te je njezina borba i utrka za glavnom nagradom završila. Razgovarali smo sa Šteficom o njezinom boravku na farmi u kući punoj različitih osobnosti te nam je otkrila je li Farma opravdala njezina očekivanja, je li taktizirala te što ju je kod Matee najviše zasmetalo. Što biŠtefica sada promijenila da može, pročitajte u nastavku!

Pogledaj i ovo Dvoboj Jurica i Edita (Foto: Dnevnik.hr) Razotkrila prljave igre Edita napustila farmu, a što će reći njezin dečko o nježnostima sa Sašom? ''Pa nismo se mi drpali''

Je li Farma opravdala tvoja očekivanja?

Farma nije opravdala moja očekivanja. Prvenstveno zbog toga što je na farmi veliki nerad. Očekivala sam slogu. Mi jesmo različiti ljudi, ali ipak sam očekivala slogu i dogovore, više rada, više aktivnosti, više poštivanja. Svega je bilo, vrijeđanja i nepoštivanja i svađa, samo rada jako malo.

Tko je imao najmanje poštovanja prema tebi?

Najveću uvredu koju sam doživjela je bilo na početku od Matee. I od jučerašnjeg dana to je Maja. Kod Maje me najviše povrijedilo njeno vrijeđanje ljudi i urlanje. U areni mi je dok sam visila na štangi dovikivala svakakve pogrdne riječi da to nisam mogla podnijeti. Ja sam sama sebi rekla 'Štefice ako ostaneš moraš se suočiti s tom ženom', a ja to ne želim. To za mene nije ni majka ni žena.

Rekla si da te Mateina šibica najviše pogodila, zbog čega točno?

Dan prije šibica, Maja mi je davala znakove da će Srećko biti prvi duelist. Taj dan Jurica je sjeo kraj Matee i rekao da se drži onoga što su se dogovorili. Ja sam onda znala da će ona meni dati šibicu. Onu brojalicu što je ona odbrojala ona je to samo izigrala, a brojalica kad se broji ne razvlači se na slogove nego ide riječ po riječ.

Je li ti žao što si ispala?

Nije mi žao jer biti dolje sa, ne mogu reći ljudima je...pojedinci ne zaslužuju tu riječ... Puno mi je draže što sam izašla.

Tko ti je najviše smetao na farmi?

Pa ne mogu reći pojedinačno. Od ovih farmera koji su ostali najduže to je Kike. Ja više razgovaram s nekim novim tko mi dođe na radno mjesto nego što sam s njom imala kontakta i razgovora u dva mjeseca.

Jesi li osjećala pritisak od strane drugih farmera?

Pristisci su kod mene od samog početka. Ja sam najstarija i bila sam prozivana non stop i na pločice pisana. Nisu me doživljavali. Ja sam uvijek govorila da se ove godine na farmi najmanje radi, a to je njih povrijedilo. Uvijek sam imala pritiske, ali sam ja te pritiske pogurala i išla naprijed.

Jesi li imala svoju taktiku?

Nisam imala nikakve taktike. Ja sam doslovce išla korak po korak. Jedina moja taktika, dobro ne mogu reći da je to taktika, je to što sam po izlasku stavila Sašu za gazdu i zamolila ga da oslobodi Srećka, mada sam tu jako pogriješila, ali nema veze.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene