Top 10

Oni su okorjeli ovisnici o – seksu!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

U mnoštvu skandala koji se vrte oko života svjetski poznatih faca, seks skandali su među najučestalijima. Donosimo samo neka imena koja su poznata po svojim preljubima i ovisnosti o seksu.

Ljubav i seks bitne su stavke u životu, no u svijetu slavnih i bogatih one često odu u krajnost. Iako ih najčešće tumačimo kao izgovor slavnih za problematično ponašanje, riječ je o stvarnom poremećaju kojeg imaju, između ostalih, i ova poznata imena:

Pogledaj i ovo Kanye West i Bianca Censori ne odustaje Kontroverzni glazbenik razodjenuo suprugu pred paparazzima, a sljedećim potezom je rasplamsao nagađanja o njegovim skrivenim namjerama!

1. Kanye West

Glazbenik Kanye West toliko je umišljen da se ne hvali samo činjenicom da je ovisnik o seksu, već i time da mu je upravo ovisnost o pomogla ojačati karijeru u glazbenoj industriji. Čini se kako su on i Kim Kardashian zaista stvoreni jedno za drugo...

Vruće igrice slavnog para - potrošili 6 tisuća dolara na što?!

2. Russell Brand

Bivši muž pjevačice Katy Perry, komičar Russell Brand, nikada se nije sramio svoje ovisnosti o seksu , čak rado priznaje da je jednom prilikom angažirao tim ljudi isključivo u svrhu pronalaženja žena s kojima će spavati! OMG!

3. Lindsay Lohan

Glumica je pod povećalom od malih nogu kada je postala slavna, a već u tinejdžerskom razdoblju pokazala se problematičnom. Priznala je da je ovisna o alkoholu, drogama i seksu. Bila je u vezi s gotovo svim muškarcima Hollywooda i pokojom ženom. Nema se što za dodati...
 

4. Jesse James

Još jedan bivši muž velike zvijezde svoju je sklonost prevarama pokušao opravdati ovisnošću o seksu. Pasionirani motorist Jesse James uhvaćen je 2010. kako vara tadašnju suprugu Sandru Bullock. Nakon rastave započeo je vezu s umjetnicom tetoviranja Kat Von D , koju je ubrzo prevario sa 19 drugih žena. Nedavno se ponovno oženio... vidjet ćemo koliko će to dugo trajati!

5. Tiger Woods

Nakon što je varao svoju suprugu Elin Nordegren, jedan od najuspješnijih golfera svih vremena Tiger Woods nepovratno je uništio svoj brak. Priznao je kako je njegova ovisnost bila tako jaka, a on toliko izvan kontrole da je jednostavno mislio da se može izvući s bilo čime. Na kraju je ipak potražio stručnu pomoć. I napisao knjigu o tome.

6. Paris HIlton

Razmažena bogatašica 'proslavila' se nakon što je u javnost procurila snimka njenog seksa s Rickom Salomanom, a koja je nazvana 'One night in Paris'. Slikovito!

7. Robbie Williams

Popularni pjevač mnoštvo je obožavateljica stekao još kao član boy banda „Take That“, a otovoreno je progovorio o svojim seksualnim navikama priznavši seks sa velikim brojem žena, među kojima su se uglavnom našle i njegove obožavateljice. 
 

8. Billy Bob Thornton

Ovisnost Angelininog bivšeg ljubljenog Billyja Boba Thorntona je bila toliko jaka da ju je pokušao izliječiti još dok je bio u braku sa slavnom glumicom. No, svestrani glumac, redatelj i glazbenik nije mogao odoljeti  terapeutkinji s kojom je na kraju završio u klinču, pa je raspad braka s Angie bio neminovan. 

9. Angelina Jolie

Seksualne navike glumice koja je imala burnu prošlost prije nego što se „smirila“ u braku s Bradom Pittom, otkrio je njen bivši suprug, također okorjeli ovisniko seksu. Thornton je, naime, tvrdio da su njih dvoje prekinuli jer se on nije mogao nositi s njome, bila mu je prezahtjevna u seksu. Njena bivša ljubavnica Jenny Shimizu otkrila je da Angie voli koristiti noževe tijekom seksa o kojem je ovisna.

10. David Duchovny

Okorjeli preljubnik David Duchovny još je jedan celebrity ovisnik o seksu. Glumac koji se proslavio TV serijom „Dosjei X“ također se, tijekom braka s Teom Leoni prijavio na odvikavanje, no neduko nakon terapije vratio se svojim starim navikama, pa se par razveo 2011.

Na listi slavnih ovisnika o seksu nalaze se Michael Douglas, Bill Murray, Charlie Sheen, Collin Farell te legendarni američki predsjednik John. F. Kennedy. No, nemojte misliti da je ova lista rezervina samo za muškarce! Od slavnih ženskih imena koja se često spominju u kontekstu seksualne ovisnosti izdvajamo Paris Hilton, Lindsay Lohan, Britney Spears i Angelinu Jolie.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene