wow!

Zgodna slastičarka osvojila je simpatije domaće javnosti u hit-showu, a fotkama s odmora sve je oborila s nogu!

Ivana Čuljak - 2 Ivana Čuljak - 2 Instagram 1/13 >> Pogledaji ovu galeriju Ivana Čuljak - 5 Ivana Čuljak - 4 Ivana Čuljak - 3 Ivana Čuljak - 1 Ivana Čuljak Albina Grčić, Lucija Lugomer i Ivana Čuljak Ivana Čuljak, Ivan Jarnec Ivana Čuljak, Ivan Jarnec Ivana Čuljak, Asim Ugljen i Vlatka Pokos Ivana Čuljak, Ivan Jarnec +2 Ivana Čuljak i Ivan Jarnec - 1 Galerija

Ivana Čuljak na Instagramu je objavila fotografije s odmora u Tulumu u Meksiku kojima je oduševila svoje pratitelje.

Slastičarku Ivanu Čuljak domaća publika upoznala je u showu "MasterChef", a simpatije javnosti osvojila je i kao natjecateljica zadnje sezone "Plesa sa zvijezdama".

Pogledaj i ovo Ivana Čuljak, Ivan Jarnec Valjda će uspjeti! Nakon ispadanja slastičarka Ivana dala si je ozbiljan zadatak koji ima veze s Domenicom, sve je dobro nasmijala!

Na Instagramu je tako sada prati gotovo 17 tisuća ljudi s kojima, osim fotki neodoljivih slastica koje priprema, dijeli i detalje iz privatnog života, pa se tako ovih dana pohvalila da je posjetila popularnu turističku destinaciju u Meksiku - grad Tulum.

Ivana je s odmora objavila nekoliko fotki, a njezine pratitelje su najviše su oduševila one na kojima je ona, posebno jedna na kojoj je pozirala u kupaćem kostimu.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Ivana Čuljak (@chu_lo_)

"Goriš", "Opa", "Kakvo tijelo", "Sestro slatka", "Zgodnice", samo su neki od brojnih komplimenata koje je dobila.

Ivani su putovanja velika strast uz, naravno, pripremanje slastica, a ovo joj nije prvi put da je posjetila Meksiko.

"Mislim da svi već znaju da je Meksiko moja druga domovina i uvijek ću ga preporučiti onima koji se upućuju u prekooceanske avanture, ali ako se radi o nekim bližim destinacijama kojima se rado vraćam, to su Rim i Pariz", ispričala je ranije za DNEVNIK.HR.

Ivani je u "Plesu sa zvijezdama" partner bio Ivan Jarnec, a njezinu avanturu u showu obilježio je i jedan incident u koji je slučajno bila umiješana. Naime, Ivana je u jednoj emisiji donijela tortu koja je, zahvaljujući Asimu Ugljenu, završila na haljini Maje Šuput, a sve su zabilježile kamere tijekom emitiranja uživo.

1/20 >> Pogledaji ovu galeriju Hana Huljić Hana Huljić i Domenica Žuvela Domenica i Hana Huljić s prijateljicama Hana Huljić +15 Petar Grašo i Hana Huljić na proslavi Severininog 50. rođendana Celebrity Hana Huljić pokazala kako izgleda mjesec dana prije poroda i u ljetnoj haljinici oduševila sve redom!

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Nives Celzijus Nives Celzijus Nives Celzijus - 1 Nives Celzijus - 4 +25 Nives Celzijus Celebrity Nives u "golom" bikiniju istaknula bujnu pozadinu, ali izgleda da se baš nije čuvala sunca: "Auu, bit će guljenja!"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene