Evo gdje su danas

Sjećate se ovog bizarnog showa? Tjerali su ih na uređivanje i poziranje, a to je samo dio šokantnih činjenica koje se vežu uz ovu priču

Eden Wood Eden Wood Profimedia 1/29 >> Pogledaji ovu galeriju Eden Wood Toddlers and Tiaras - 8 Toddlers and Tiaras - 7 Toddlers and Tiaras - 5 Toddlers and Tiaras - 9 Toddlers and Tiaras - 6 Toddlers and Tiaras - 4 Toddlers and Tiaras - 3 Toddlers and Tiaras - 2 Toddlers and Tiaras - 1 +18 Kailia Posey - 7 Galerija

''Toddlers and Tiaras'' bio je američki reality show u kojem su male djevojčice bile predstavljene kao misice, a danas ove scene mnogi gledaju sa zgražanjem.

''Toddlers and Tiaras'' bio je američki reality show koji se emitirao od 2009. do 2016. godine.

Zaštitni znak ove emisije bile su djevojčice koje su njihovi roditelji slali na natjecanja ljepote, a koje su u potpunosti bile odjevene i našminkane kao odrasle žene.

Učili su ih hodati, pozirati te nastupati u javnosti, a ovaj show mnogi su gledali sa zgražanjem.

Djevojčice koje su ostale neka od najpoznatijih lica showa danas su već odrasle djevojke, ali nažalost, jedna od njih neželjenu slavu steknutu u showu nije mogla podnijeti.

Kailia Posey prošle je godine pronađena mrtva, a imala je samo 16 godina.

Njezina obitelj u javnom priopćenju potpuno shrvana i šokirana tragedijom objavili su kako si je tinejdžerica oduzela život.

''Iako je bila uspješna, s blistavom budućnosti pred sobom, odlučila je prekinuti svoj mladi život. Osvojila je brojne krune i trofeje na natjecanjima ljepote. Njezin talent donio joj je već mnogo poslovnih prilika, a nedavno je postala i navijačica'', dio je priopćenja obitelji.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by kailia (@kailiaposey)

Posey je također ostala poznata i po jednoj svojoj reakciji koja je danas na internetu jedan od najpoznatijih memova.

Još jedna od djevojaka koja je u natjecanju osvojila najviše pobjeda bila je Eden Wood. Tijekom svog slavnog djetinjstva, Eden je stekla više od 300 titula ljepote. Jednom prilikom, Eden je priznala kako je njezina majka potrošila preko 70 tisuća dolara na njen izgled tijekom natjecanja, a još bizarnija činjenica je to da se Eden već s 9 godina umirovila.

Kako danas izgleda, pogledajte u našoj galeriji.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Eden Wood® (@officialedenwood)

Još neke od djevojčica čija su se imena često spominjala su Ava Perez, Danielle Kirby, Bella Barrett, Madison Berg, blizanke Alycesaundra and Giavanna Lyerly koje su bile poznatija pod nadimkom Tiara Twins i mnoge druge.

Po pisanjima stranih medija, neke od njih nakon ovoga su se povukle iz javnosti, neke su nastavile s natjecanjima ljepote i životom modela, a neke žive na staroj slavi te su danas TikTokerice i YouTuberice koje imaju i po nekoliko desetaka tisuća pratitelja.

Ne ustručavajte se potražiti pomoć

Ako se vi ili netko vama blizak suočava s određenim psihološkim poteškoćama ili se jednostavno nalazite na životnom raskršću u potrazi da pravom odlukom, nemojte se nikad ustručavati i pitati za pomoć i razgovor. Donosimo vam nekoliko kontakata gdje možete porazgovarati s punim povjerenjem sa stručnjacima koji će vam sigurno pomoći:

Centar za krizna stanja i prevenciju suicida pri KBC-u Zagreb

Nazovite na telefon 01-2376-470 kad god vam zatreba pomoć od 0 do 24 sata, liječnici su uvijek spremni porazgovarati s vama i pomoći vam. U Centar za krizna stanja pri KBC Zagreb možete doći i bez najave i uputnice svakim danom između 8 i 20 sati.

Hrabri telefon

Ako ste maloljetno dijete ili roditelj koji se suočava s različitim odgojnim izazovima, možete se obratiti stručnjacima na Hrabrom telefonu.
Ako ste dijete, nazovite na besplatni broj 116-111.
A broj Hrabrog telefona za mame i tate je 0800-0800. Linija je otvorena svakim radnim danom od 9 do 20 sati.

Psihološki centar TESA

Psihološki centar TESA udruga je koja već 25 godina daje besplatnu psihološku pomoć i podršku zdravom razvoju građana.

Nazovite na broj: 01/48 28 888 - radnim danom od 10 do 22 sata ili im se javite mailom za savjet: psiho.pomoc@tesa.hr

1/37 >> Pogledaji ovu galeriju Snježana Schillinger i Kolinda Grabar-Kitarović - 1 Snježana Schillinger i Kolinda Grabar-Kitarović - 4 Snježana Schillinger - 2 Snježana Schillinger - 1 +32 Snježana Schillinger - 3 Celebrity Kolinda je nakon službenog izlaska svratila na luksuznu proslavu naše poduzetnice, razuzdana zabava trajala je do dugo u noć!

1/39 >> Pogledaji ovu galeriju Kieran Culkin - 17 Kieran Culkin - 12 Kieran Culkin - 15 Kieran Culkin - 38 +34 Kieran Culkin - 30 Nekad i sad Dječak s fotografije i njegov slavni brat zajedno su glumili u ovom vječnom božićnom klasiku, malo tko zna da su u rodu

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene