Pokazala prsten

Ljepotica poznata po ljubavnim skandalima zaručila se za devet godina mlađeg dečka

Sienna Miller (Foto: Getty Images) Sienna Miller (Foto: Getty Images) getty images 1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Sienna Miller (Foto: Getty Images) Sienna Miller (Foto: Getty Images) Sienna Miller (Foto: Profimedia) Sienna Miller (Foto: Profimedia) +0 Sienna Miller (Foto: Profimedia) Galerija

Sienna Miller i njezin devet godina mlađi dečko Lucas Zwirner navodno su se zaručili, a počeli su i živjeti skupa u New Yorku.

Fotografi su u New Yorku uhvatili britansku glumicu Siennu Miller u opuštenoj šetnji, a samo jedan detalj pokrenuo je glasine da su se ona i njezin dečko zaručili.

Pogledaj i ovo Sienna Miller (Foto: Getty Images) bilo je teško... Bili su najpopularniji par sve dok je nije prevario s dadiljom, a otkrila je da se tog perioda života ni ne sjeća zbog velikog šoka

Miller je pokazala svjetlucavi zaručnički prsten dok je obavljala svakodnevne poslove po američkoj metropoli, a u grad se uputila bez trunke šminke na licu. Daily Mail piše kako je sve jasnije da su se 38-godišnja glumica i njen devet godina mlađi dečko Lucas Zwirner zaručili.

Kako su njezini prijatelji ispričali britanskim medijima, Sienna i Lucas su se zaručili u siječnju ove godine.

Par je vezu započeo prije godinu dana, a navodno su presretni te već nekoliko tjedana planiraju vjenčanje. Skupa i žive, a više detalja o vjenčanju bi se trebalo znati uskoro.

Sienna Miller je prethodno bila zaručena za Toma Sturridgea, od kojeg se rastala 2015. godine, a par zajedno ima kćer Marlow. Najpoznatija veza glumice bila je ona s Judeom Lawom, s kojim se mirila i prekidala nekoliko puta, a bili su i zaručeni.

1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Nick Jonas i Priyanka Chopra (Foto: Profimedia) Nick Jonas i Priyanka Chopra (Foto: Profimedia) Priyanka Chopra i Nick Jonas (Foto: Getty Images) Priyanka Chopra i Nick Jonas (Foto: Getty Images) +2 Priyanka Chopra i Nick Jonas (Foto: Profimedia) Celebrity Danas je poznata glumica i ima 10 godina mlađeg supruga, a 2000. godine bila je Miss svijeta

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene