Nježni trenuci

Pričali su da je njihovoj ljubavi došao kraj, ali ona ne skida ruke sa svog deset godina mlađeg partnera

Shakira i Gerard Piqué (Foto: Profimedia) Shakira i Gerard Piqué (Foto: Profimedia) profimedia 1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Shakira i Gerard Piqué (Foto: Instagram) Shakira i Gerard Piqué (Foto: Profimedia) Shakira i Gerard Pique (Foto: AFP) Shakira i Antonio de la Rua (Foto: AFP) Shakira i Gerard Pique (Foto: AFP) Shakira i Gerard Pique (Foto: Profimedia) Shakira (Foto: Instagram) Shakira (FOTO: Getty) Shakira i Gerard Piqué (Foto: Instagram) +0 Shakira i Antonio de la Rua (Foto: AFP) Galerija

Pjevačica Shakira i njezin dugogodišnji dečko nogometaš Gerard Piqué pozirali su grleći se na surfanju.

Slavni par, pjevačica Shakira i nogometaš Gerard Piqué, očito se zajedno sjajno zabavljaju. 

Pogledaj i ovo showbuzz Veseli dvojac Nogometaša bodrio i 7-mjesečni sinčić: Neodoljiv je, zar ne?

Na Shakirinu profilu na Instagramu osvanula je nježna fotografija Shakire i Gerarda koji se strastveno grle na osunčanoj plaži. Na sebi imaju surferska odijela, a oko njih leže daske za surfanje. 

Lijepa pjevačica uz fotografiju na kojoj se čvrsto drži za szpruga napisala je "Ja sam koala"

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Soy un koala! I’m a koala! Shak

Objavu dijeli Shakira (@shakira)

Par se upoznao 2010. kada je nogometaš sudjelovao u spotu za Shakirinu pjesmu "Waka Waka", koja je bila službena pjesma FIFA svjetskog prvenstva 2010. Zajedno su završili tek godinu kasnije. Slavni španjolski nogometaš igrao je za FC Barcelona, a bio je i španjolski reprezentativac. Ovaj nadareni sportaš točno je deset godina mlađi od Shakire (42). Par je zajedno dobio dva sina, prvog 2013., a drugog 2015. godine. 

Prije no što je s nogometašem pronašla sreću, pjevačica poznata po svojoj vještini plesanja trbušnog plesa bila je u još jednoj dugogodišnjoj vezi koja je završila 2010. ružnim prekidom. 

Shakira je 2000. upoznala i zaljubila se u odvjetnika Antonija de la Rúu, a iako se par nikada nije vjenčao, medijima su govorili da žive kao bračni par. Nakon 11 zajedničkih godina, u kolovozu 2010. došlo je do gadnog prekida veze, a službeni razlog bio je taj što je pjevačica mislila da ju Antonio koči u razvoju njezine karijere. Dvije godine nakon toga, 2013. došlo je i do sudske tužbe koju je Antonio podignuo protiv bivše djevojke jer je smatrao da mu duguje oko 100 milijuna dolara.

Ipak, tužba je odbačena, a pjevačica je nastavila sa svojim sretnim bračnim životom. 

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Siempre quise encontrar dos cosas: un buen hombre y una trufa blanca!! Shak

Objavu dijeli Shakira (@shakira)


  1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Donald Trump i kraljica Elizabeta (Foto: Youtube Screenshot) Donald Trump i kraljica Elizabeta (Foto: Getty Images) Donald Trump i kraljica Elizabeta (Foto: Getty Images) Donald Trump i kraljica Elizabeta (Foto: Getty Images) +3 Donald Trump i Kraljica Elizabeta II. (Foto: AFP) - 2 Celebrity Nije zapamtio pravila ponašanja: Trump tijekom susreta s kraljicom prekršio protokol i osramotio se

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene